Kwesty Kuzniecowa

Mam pytanie czy kwesty Kuzniecowa są potrzebne do kontynuacji fabuły moda.(dokładnie chodzi mi o schowki)

W sumie raczej nie. To po prostu jedna z osobnych linii fabularnych. Nie znajdziesz schowków, nie uzbierasz pełnej talii kart. Nie uzbierasz kart to nie znajdziesz albumu ze zdjęciami. Ale nie pamiętam jaka jest finalna nagroda. Raczej nic szczególnego. Ale przecież te schowki nie są trudne, czy też jakoś mocno ukryte. W czym problem?

Nie ma żadnego problemu zapytałem się tylko ala znalazłem pzred chwilą poradnik z kwestami po rosyjsku dzieki za odpowiedz.

Bez tych schowków nie da się zrobić chyba zadania Dragunowa czy się mylę?

Na pewno w ostatnim jest jeden ze schematów Zbrojmistrza. I chyba faktycznie jeden z artefaktów dla Dragunowa

2 polubienia

Potrzebuję pomocy gdzie znajduje się schowek na Agropromie(  w opisie w pomieszczeniu z szafkami.)

Dzieki bo w rus poradniku był w innym miejscu.

Proszę bardzo  Są też opcje na drzewie i wieży strażniczej. 

1 polubienie

Ja natomiast mam kłopot ze znalezieniem schowka “na jednym z dachów południowego kompleksu”.Proszę o podpowiedź.

To chyba powinien być ten. Zobacz tutaj.

Dzięki Kobal za podpowiedź.

Sorry że odświeżam, wie ktoś może gdzie do cholery znajduje sie ten uciekinier Tchórz na Bagnach? Tak łaże po tych banach i nigdzie typa nie ma a misje trzeba zrobić