Mam problem w Stalkerze 2 jestem w lab x 5 ale jak mam przeszukać lab giera zawiesza sie wyskakuje mi biały ekran pokazuje mi że Stalker przestał działać a jest to wątek główny
@FilmisterPL, nie jestem tak daleko w rozgrywce. Widzę jednak na Youtube, że są tam gracze dość daleko. Poszukaj, może znajdziesz.
Sprawdzałem kompa i wszystko działa jak trzeba nie ma żadnych problemów każde urządzenie działa jak trzeba
FilmisterPL
@FilmisterPL w ostateczności jak nic nie pomoże możesz skorzystać ze sposobu na zakończenie zadania i odpalenie kolejnego
1 godzinę temu, FilmisterPL napisał(a):
Mam problem w Stalkerze 2 jestem w lab x 5 ale jak mam przeszukać lab giera zawiesza sie wyskakuje mi biały ekran pokazuje mi że Stalker przestał działać a jest to wątek główny
@FilmisterPL mam pytanie. Zacząłeś nową grę po aktualizacjach czy nie?
Nie zaczynałem nowej gry wcale pobrałem aktualizacje na steam do gry i grałem dalej.
Tak w skrócie o czym ten rusek gada bo pojęcia nie mam chodzi o posta jaki został wrzucony przez Vildkunsena odnośnie zawiechy w X 5
Oto Crash z gry może coś kumacie,giera na steam. [CrashReportClient]
bHideLogFilesOption=false
bIsAllowedToCloseWithoutSending=true
CrashConfigPurgeDays=2
CrashReportClientVersion=1.0
JiraUrl=“https://noosphere-gw.atlassian.net/rest/api/2/”
DataRouterUrl=“https://unreal.backtrace.io/post/noosphere-gw/177edaba16f029d7d8ca0851020db3163c663abf74ed4d7691e782303c32c720”
bAllowToBeContacted=true
bSendLogFile=true
CanSendWhenUIFailedToInitialize=true
UIInitRetryCount=10
UIInitRetryInterval=2.0
CrashUploaderVersion=0.14
MaxPreviousErrorsToTrack=8
Problem z zawiechą gry rozwiązany w opcjach graficznych wszystko sie zresetowało na całkiem inne ustawienia bez mojego udziału,musiałem poustawiać wszystko na nowo ale gra śmiga.
FilmisterPL - często w modach miałem/mam, że jak ustawie rozgrywke bez muzyki - ustawienia - to i tak po przejściu na inna lokacje lub ponownym uruchomieniu gry muszę od nowa ustawiać dźwięk i inne bambetle w ustawieniach.