O ten poradnik to mi się chyba przyda, mod krótki aż wstyd się przyznać, że nie skończony od paru miesięcy Zostały mi w PDA jakieś 2 głupie zadania zbierackie na sporo elementów i blokują mi fabułę, a latam i latam w kółko po tej lokacji i juz nie wiem gdzie zagladać.
Poczekam, wisi tyle to powisi jeszcze trochę i skruszeje. Jedno to chyba było szukanie 5 kawałków mapy czy czegoś tam (ze 2-3 znalazłem), a drugie to ze 20 części elektrycznych, to już nie wiem ile mam.
Nie pamiętam czy to była mapa, czy jakieś notatki się zbierało? Ostatni raz grałem w maju to nie pamietam, jutro mogę odpalić na chwilę to zobaczę dokładniej o co chodziło.
Nie ma pośpiechu. Teraz mam mniej czasu. Materiałów mam nagranie dwa durszlaki, ale zmontować i wysłać nie mam za bardzo kiedy. Tak dopiero za tydzień może dwa (odejdą z ołowiu żołnierze) dopiero to dogram i potem zabieram się za kroniki.
Nie pamiętam czy to była mapa, czy jakieś notatki się zbierało? Ostatni raz grałem w maju to nie pamietam, jutro mogę odpalić na chwilę to zobaczę dokładniej o co chodziło.
To było przy anomalnym zagajniku w pniaku schowany list od poszukiwacza czy tam przewodnika i stąd ta misja.