Leczący Beryl

To moje 5 podejście do Soljanki :stuck_out_tongue: .

Zawsze mię coś blokowało :@

Użyłem spawnera pierwszy raz żeby szybko obskoczyć początek gry :smiley:

Spawnołem kombinezony i wszystkie sprzedałem poza Skat-9 :smiling_face_with_sunglasses:

Teraz mam problem z zaliczeniem zadania u Łukasza -przynieś pancerz.

Czy wie ktoś jak to naprawić -_-

Ale jaki masz problem? Łukasz nie przyjmuje kombinezonu czy jak? Podstawa to kombinezon musi być 100% sprawny.Może też przynosisz mu nie taki jak Łukasz chce.Spawner nie ma tu nic do rzeczy.Może przynosisz mu zwykłego Beryla ?

Łukasz pancerz pancerz przyjmuje :slight_smile:

Tylko w momencie oddawania go wyrzuca mnie bug którego nie mogę zapisać :o

Pamiętam że na starym forum była o tym problemie wzmianka :smiling_face_with_sunglasses: ale tutaj nie mogę tego znaleźć

Zobacz tutaj:

Uploaded with ImageShack.us

taki bład mi wyskakuje - to co moge tylko podac

A log błędu w Stalker- Shoc w dokumentach jest pusty?

jeszcze takie cos
FATAL ERROR
[error]Expression : !phrase_dialog->m_PhraseVector.empty()
[error]Function : CPhraseDialog::SayPhrase
[error]File : E:\stalker\patch_1_0004\xr_3da\xrGame\PhraseDialog.cpp
[error]Line : 140
[error]Description : No available phrase to say, dialog[tm_freedom_reward]

No to, to co podałeś powyżej podaje się w pierwszej kolejności. Przejrzyj te 2 tematy,które podałem w 4 poście.Wyjdź z lokacji , wróć i spróbuj zaliczyć quest. Przed rozmową z Łukaszem zrób sejw.

Wszystko to już przerobiłem po kilka razy i nic to nie dało :frowning:

Coś mi właśnie świta , że ja też miałem mały problem z tym questem tylko u mnie ekran zacinał się na kilkanaście sekund, ale nie wywalało i zadanie zaliczałem. Nie mam już pomysłów- spróbuj np. odłożyć tą kamizelkę do schowka i weź zlecenie od Łukasza itp. Sam pomyśl, może wpadniesz na jakiś pomysł.

Nic to nie daje ja też miałem ten problem i nic nie szło z tym zrobić nawet oddawałem później bieganie z nim w nim nic. Zawsze BT.

Czy ktoś wie jak zaliczyć to zadanie bo ono blokuje mi kwesty Wolności
Gram 5 raz a po raz pierwszy na Prypeci spotkałem Doktorka :smiley:

O ile wiem to zadanie na leczący Beryl nie będzie ci blokować innych questów Wolności.To jest zadanie z serii przynieś coś tam , pozostałość z plików podstawki.Zadania od Wolności będziesz otrzymywał po likwidacji oddziału Powinności w przysiółku.To jest kluczowe zadanie, jednocześnie musisz je zrobić tak by żadnego Powinnościowca osobiście nie zabić, by nie popsuć sobie stosunków w Barze.Jak to zrobić opisywane tu było już wielokrotnie.Poza tym blokadę może ci robić zadanie od Łukasza na mózgi kontrolerów z Czarnobyla 2 .Łatwo zapomnieć że oprócz mózgów Łukasz żąda też sporej kasy i jak jej nie będziesz miał to mimo posiadania dwóch mózgów zadanie nie będzie się zaliczać, a Łukasz nie będzie na ten temat gadał.Ale kluczowe jest zadanie na likwidację Powinności.
Jeżeli chodzi o Doktora to pojawia się zawsze jeżeli w piwnicy bazy Monolitu weźmiesz z biurka jego pamietnik.Po prostu wcześniej tego zapewne nie robiłeś :slight_smile:

Mózgi i kasa już u Łukasza :kozak:

A ja jestem zbieraczem i wszędzie swój nos wtykam jak by były pamiętniki to bym znalazł(z daleka je zobaczyłem :smiley:

Pierwszy raz bylem na Czarnobylu 2 :o

Dotąd zawsze blokowało mnie w Sarkofagu lub Prypeci :@