Lewitująca broń

Co powoduje wrzucenie broni w trampoline… Po podniesieniu jej z anomalii przy broni dalej jest takie jakby “światełko” które oznajmia jakoby ona dalej leżała w obrębie działania anomalii a na dodatek po wyrzuceniu z rąk unosi się :blush: Może i znane ale wrzucić nie szkodzi :face_with_tongue: Trik raczej na pewno działa z resztą broni aczkolwiek nie próbowałem :grin: Nie wiem jak z innymi anomaliami podobnego typu…

1 polubienie

W soli występują różne zmodyfikowane bronie opisywane jako poddane działaniu anomalii. Być może da się wrzucając broń do anomalii uzyskać jakieś efekty. Chyba nikt tego nie testował jeszcze. To mogło by być interesujące. Miałbyś niezłe odkrycie gdyby się okazało że są takie możliwości.

Szczerze w to wątpie gdyż jedyne efekty jakie udało mi sie do tej pory uzyskać po wrzuceniu broni do anomalii było całkowite ich uszkodzenie (nie licząc tych anomalnych które się nie zużywają)… Ale popróbować zawsze jeszcze można :smiley: Co jest jeszcze ciekawe to to że jak podniesie się anomalną broń od przeciwnika to przeważnie stan nie jest za najlepszy :wink:

Wiesz, sola to w ogóle jest pokręcona na maksa. Wcale bym się nie zdziwił jakby coś takiego było możliwe. Tak sobie pomyślałem że można by spróbować podeprzeć się wpisami w PDA. Tam chyba widziałem opisy jak to komuś wpadła broń w anomalię czy trup czyjś leżał z oporządzeniem i co z tego wynikło. Warto ten temat sprawdzić. Tak jak pisałem wcześniej, jeszcze nikt tego chyba nie testował.

Dobre e7ux ..masz szansę zostać producentem anomalnej broni w Zonie..:slight_smile:

Jak już by się dało to zapewne byłoby czekać jak nie parę godzin to parę dni na jakiekolwiek efekty… Czyli siedzieć przez czas nieokreślony na jednej lokacji i nie wychodzić bo śmieciarz z testowaną bronią zrobiłby swoje :stuck_out_tongue: W sumie na początek można by spróbować zrobić taki eksperyment jak w opisie anormalnego bizona czyli wrzucić zwykłego w śnieżną i czekać :smiley: Może rzeczywiście coś by to dało…