Lista bandytów/clanwarlist

Proponuję umieścić tu listę bandytów - osób, które zwykle nie mają klanu, a strzelają bez ostrzeżenia.
Temat zasadniczo można by podpiąć, razem z wykazem klanów, z którymi prowadzimy wojnę.

Przypominam, że listę klanów a którymi mamy wojnę, można zobaczyć, wpisując komendę /clanwarlist w zakładce “All”.

Obecnie wojny z:

Dawn - klan nie istnieje? nie widać nikogo z tego klanu.
-StarWars - klan altów ReForce

Re-Force - mocny niegdyś klan rosyjski. Po odebraniu im bazy przez SoA zniknął z serwera.
EnergyStyle - malutki, bandycki klanik, bardzo rzadko widać kogokolwiek z ES.

Mafia - klan rozbity przez SoA i sprzymierzonych, obecnie nie istnieje**.**

Union - klan rozbity podczas zdobywania ich bazy na Tungusce. Obecnie zostało ich kilku.

DEATH - mały, bandycki klanik, jednak strasznie upierdliwy :wink:

Bandyci:

Eric18 - bywa wyłącznie na M2 - prawdopodobnie klon kogoś z klanów StarWars lub ReForce, bezklanowy. (edit: obecnie w klanie LastHope, przestał strzelać)
Moonshine - ostatnio widziany na Tungusce, na Spiderkhanie, okolice B6.
GoodFather - jak Eric - M2
Ursus - Dragoon, Viking, Wintorez - przyznaje, że jest bandytą, M2
Keeper - strzela bez ostrzeżenia w okolicach występowania artefaktów.

TheGuide, dość mocny alt…nie wiadomo kogo.

Bloodseeker, prawdopodobnie pozostałość Trinity/ReForce

RedTroll - były członek EnergyStyle, Union. Rosjanin, bandzior.

Podpięty. Junx

2 polubienia

Bandyci

Xanev i jego kumpel prawdopodobnie Turviev (chodzą razem). Ostatnio 20.01.2013 spotykani w północno-wschodnich okolicach wioski (pole anomalii, elektrownia, jezioro). Niebezpieczni gdyż sprawiają wrażenie spokojnych bez klanowych nowicjuszy zajętych swoimi sprawami i bez ostrzeżenia strzelają w plecy.

1 polubienie

Tego frajera Xaneva kojarze. Puściłem go wolno parę dni temu. Jak spotkam, to przekażę pozdrowienia od Ciebie. :thumbsup:

1 polubienie

Pozwole sobie dopisać :

Russianslager i madara - trzymają sie razem w okolicach 310.Prawdopodobnie klony członków mafii.Strzelaja najczesciej do członkow SoA i LL

Mr_ShickAdance - spotykany na 2 mapie,bez ostrzeżenia strzela w plecy(bardzo mnie zdenerwowal bo zabil mnie i zabrał moje AMGD które na szczęście odzyskalem po kilkukrotnym zabiciu go).

Nobody_viper

​stoję sobie na przystanku w Lubiczu dwóch gości z klanu Yaponskiy strzela w ziemie. A ten atakuje jednego i zabija do mnie też zaczyna strzelać. Na szczęście drugi otworzył do niego ogień w tym czasie ja wyekwipowawszy się w AK 47 i zacząłem prowadzić ogień zaporowy. A nasz nobody albo uciekł albo został zabity przez tego drugiego

natomiast nicki ofiar to

Sinet z klanu yaponskiy

RageQuitSaltou z tego samego klanu

Któż może zrozumieć Japończyków… Prawda jest taka, że w pierwszej mapie dzieją się rożne , czasem dziwne rzeczy, i należy mieć się na baczności…

Ja do listy dodam jeszcze **kokosCZ (mifits).**Strzela bez ostrzezenia i bez najmniejszego powodu.

Edit:

Do listy dodam jeszcze 2 oprychów z dnia dzisiejszego:

Gustav_Schdtolc (dostał troche baty za zabicie mnie)

xCHIMERAx (sam przyznaje ze jest bandyta)