Listopad

Klikać, żeby powiększyć!

Wszystkie w rozdziałce 1680 x 1050.

i ciut inna wersja:

Podoba mi się ten jesienny krajobraz z Bagien…

A ja zrzucam na kompa kalendarz na którym widnieje zniszczone miasto. Świetna robota oloo.

Dla mnie zdjęcie trzecie z wioską.

Mało mam screenów, które się by nadawały. A niektórzy krzywo patrzą na inne, niż stalkerskie, klimaty.
Chyba jednak będę wrzucał i inne, też w klimatach post..

No ja bym Ci był bardzo wdzięczny gdybyś tak robił. Nie lubię się ograniczać tylko do jednej tematyki pod jakimkolwiek względem, wliczając w to kalendarzy. A klimaty “post” są naprawdę ciekawe i świetnie się nadają jako tematyka tapet czy kalendarzy moim zdaniem.

Wrzucaj śmiało..wiesz co chciałbym Oloo
…listopad na fotce z Kremlem bez śniegu
…grudzień na fotce tej z Kremlem w śniegu ..wiesz te fajne przerobione obrazy z jednego z postów…dam sobie na pulpit.
Fallout3 byłby świetny na taki “post” materiał…

Świetny ten 3. Poproszę dla panoramicznych.

Świetny ten 3. Poproszę dla panoramicznych.

Wszystkie w rozdziałce 1680 x 1050… to co jest kwadrat.?

Jedziem dalej:

Noc…

…i dzień.

Wszystkie w rozdziałce 1680 x 1050… to co jest kwadrat.?Prostokąt :slightly_smiling_face:

Wiem, że prostokąt przerób to Dinowi…bo chce na panoramę…:slightly_smiling_face:
Oloo zrób tego Kremla…please

Oloo zrób tego Kremla…please

Ten?

Wiem, że prostokąt przerób to Dinowi…bo chce na panoramę…:slightly_smiling_face:

Na jaką rozdzielczość ma być - niech może napisze..bo nie mam zadatków na wróżkę :slightly_smiling_face:

Ten Oloo wielkie dzięki i już na pulpit poleciał…ten w śniegu będzie dla mnie na grudzień…

Pasuje? Nic nie jest za nisko/za bardzo z boku?

Dokładnie ten miałem na pulpicie, tylko bez kalendarza, teraz będzie już i przyjemnie i pożytecznie. :zsrr: Nie jest “za bardzo z boku”, bo tutaj gdzie dałeś kalendarz z reguły nie ma żadnych skrótów do programów, dla mnie jest idealnie.

Ja mam ten w środku ..już bardzo długo …prawie od czasu jak wypłynęły te obrazki na forum. Na początku miałem ten na dole. Proporcje są dobre i opisy nie przeszkadzają w niczym.

ja mam 1920 na 1024 jakoś tak :slightly_smiling_face: no 22 cale :slightly_smiling_face:

ja mam 1920 na 1024 jakoś tak :slightly_smiling_face: no 22 cale :slightly_smiling_face:

Niestety, nie zachował idealnych proporcji..ale może Ci się nada: