Logo Forum

Panowie spokojnie z tym żółtym znakiem promieniowania chciałem tylko zobaczyć jak to wygląda i nic więcej.
Logo @Chlebczarow jest zajefajne tylko wygląda na trochę ściśnięte.
Zrobiłem więc symulację jak bym to widział i tak władza ma ostatnie zdanie :blush:

1 polubienie

Jeszcze raz dziękuję za Wasze wyrazy uznania dla mojej propozycji. Żebym tylko w piórka nie obrósł od tych pochwał :innocent::grin: .

Tak jak napisał @kondotier włączenie innego koloru tworzy dysonans i logo traci spójność. Tzn. takie jest moje zdanie. Poniżej przykład:

©

I jako ciekawostka wersja hardcore :blush: :

©

Jako autor projektów zastrzegam, że można z nich korzystać tylko w obrębie forum Stalker Team. Zabraniam kopiowania, modyfikowania i użytkowania projektów poza forum Stalker Team.

4 polubienia

Dzięki @Chlebczarow żółty to był zły pomysł :slightly_smiling_face: Powyżej zamieściłem układ logo inaczej rozplanowany i trochę powiększony.

Myślę że szykuje się ciekawe głosowanie niedługo :grin:. Swojego faworyta już mam.

1 polubienie

Coś te nowe logo to wali tą zielenią po oczach… Nie wiem czemu w ogóle je zmienialiście -_- Ale jak już się bawicie to, trzymajcie jeden przykład, może coś lepszego skleicie jak pobawicie się/pooglądacie więcej przykładów, bo serio te nowe logo to taki “powiew photoshopa z lat 2000”

3 polubienia

@Akinaro No dobra ładne, ale @Chlebczarow pisał że nie jest on jakimś specem w zakresie grafiki, a nowe logo było tzw. konceptem :slightly_smiling_face:

Dnia 10.01.2018 o 13:58, Chlebczarow napisał:

Tylko problem w tym, że taki ze mnie grafik jak z koziej d… trąba. Trochę bawię się Gimpem, a że z pamięcią u mnie kiepsko, to zaraz zapominam - co z czym, gdzie i dlaczego. Dlatego opracowanie jakiejś koncepcji zabiera mi w pigułę czasu.

A w sumie na cholerę ta data w każdym logu?

1 polubienie

@portals Bo na poprzednim, ustanowionym również z okazji rocznicy istnienia o ile dobrze pamiętam była. I już została, bo większości pasuje. Ale w dzisiejszej wersji jest słabiej widoczna.

Autorytatywnym prawem wrzucam tymczasowo najlepsze logo @Anton_Gorodecki. Jak tylko jeszcze pozbędziesz się tej daty i czarnego tła(dasz przezroczystość w zamina) - masz mój głos :).

Oprócz tego chyba lepiej PNG.

Mnie bardziej podobało się to zielone, co było wcześniej.

2 polubienia

Kto będzie na spotkaniu, ten może głosować za swoim faworytem :slightly_smiling_face:

A nieobecni…cóż…głosu nie mają :face_with_tongue:

2 polubienia

Co nie zmienia faktu, że powinniście uwzględnić też to, co się większości podobało :slightly_smiling_face: @Chlebczarow zrobił fajne logo, może faktycznie można je dopracować. To @Anton_Gorodecki również mi się podoba, ale jest troszkę takie… komiksowe - z braku lepszego określenia. I chociaż wizualnie jest spoko, to klimatem się rozmija. Ale to tylko takie narzekanie…

… kogoś, kto nawet przez sekundę nie brał pod uwagę głosu społeczności przy logo portalu :grin:

37 minut temu, smox napisał:

Mnie bardziej podobało się to zielone, co było wcześniej.

Też tak uważam, że logo z tą zielenią przykuwało wzrok, a szarość lub kolorowość, to raczej nie jest wskazana. Posłuchajcie rad starszych ludzi, a uchylone niebiosa Wam będą…

3 polubienia

Słabe to logo.Poprzednie było o niebo lepsze.

1 polubienie

Gdybym był w temacie tworzenia grafik logo umieściłbym motywy z każdej części trylogii gry. Co do napisu “nazwy forum” to jak najbardziej powinna to być czcionka “stalker” lub coś bardzo zbliżone. Ale to moje osobiste zdanie. Pozdro.

Edit: W obecnym logo ten motyw w dolnym prawym rogu jest zupełnie niewidoczny. Trzeba dobrze się napocić by dojrzeć co tam jest :slightly_smiling_face: Logo powinno być czytelne i wyraziste.

Ale to moje odosobnione zdanie. :slightly_smiling_face:

1 polubienie

Kolega @portals napisał do @Anton_Gorodeckiego o przeróbkę - tj. dodanie przeźroczystości i drobne korekty.

To zielone co było wcześniej było najlepsze!!!

3 polubienia

No niestety, będzie takie jak teraz po drobnych korektach. Mnie też podobało się zielone, ale - "Na władzę nie poradzę…":slightly_smiling_face:

2 polubienia

Każdy kto będzie chciał będzie mógł mieć wybrane przez siebie logo po zalogowaniu. Co do aktualnego loga jeśli @Anton_Gorodecki poprawi kilka drobnych błędów zostanie domyślnie chociaż na jakiś czas.

4 polubienia

Jaką opcją będzie można wybrać logo i od kiedy ta możliwość będzie.

Ile różnych logo może być do wyboru?