Logo

Próbowałem zrobić logo…StalkerTeam…co o tym myślicie.? Piszcie opinie…

tutaj dobrze widać orły Yourka

lub coś takiego…

biały napis…

biało-czerwony napis…

jak dobrze rozumiem to ten pierwszy z wyższym napisem..? bo dłuższy być nie może…

Nie wiem co się stało podczas łączenia postów..wysłało mnie do innego działu, a dwa posty zniknęły…:face_with_tongue:..jeden Yourka..drugi Czarnobyl 10

Mi się podoba 1 logo, tylko ten napis mógłby być większy (np. jak na 2).

Napis można zrobić praktycznie dowolny..

No właśnie - wcięło mojego posta :face_with_tongue:
Ale widzę zmiany i teraz podoba mi się wariant 4, tylko nie wiem czy nie byłoby lepiej przerzucić napis w to miejsce gdzie jest na drugim obrazku od góry - wtedy mógłby być takiej wielkości jak na drugim …

Cha, toż to taka współczesna husaria - brakuje tylko stalowego grzebyczka na hełmach i skrzydeł na plecach. Dobrym wyborem jest nasz akcent na Czystym Niebie bo to poczciwcy, chyba wrócę znowu do Soli, taki kombinezonik dopaść…

Jak mawiają anglosasi i nasi rodacy, którzy “za długo” u nich pomieszkiwali - You welcome ! :face_with_tongue::P:D

Jest tylko jeden problem techniczny o którym będę musiał pogadać z Malakas’em. Mnie też odpowiada numer 4.Dlaczego Malakas nie zrobiłeś ankiety?

Dlatego,że ankieta jest martwa…ja potrzebuje uwag do poprawek…

jutro zrobie lepsze :face_with_tongue:

Widze że mojego wczorajszego posta też wcieło, ten biało-czerwony napis jest dobry.

Jak najbardziej biało-czerwony ale pół na pół, a nie litery umaczane w czerwonej farbie :face_with_tongue:

Tak jak wczoraj napisałem jeszcze można dodać znak radioaktywności, ewentualnie nasze godło ale bez przesady.

Jak najbardziej biało-czerwony ale pół na pół, a nie litery umaczane w czerwonej farbie

To miało być jak falująca flaga…ale zawsze można zanurzyć głębiej w puszcze farby…:face_with_tongue:

A mi się ten motyw “falującej flagi” bardzo podoba - jest niebanalny i ma to coś :slightly_smiling_face:
Tylko faktycznie możnaby nieco głębiej do puszki zanurzyć (zanurkować :face_with_tongue:) …

@ depa

Na przyszłość postaraj się nie wrzucać tak dużych obrazków na Forum.

Zrób upload na imageshack i zalinkuj.

Silnik tego Forum nie jest zbyt wydolny przy takich dużych obrazkach.

Poza tym, fajnie Ci to wyszło z tym efektem starego zdjecia jak z Zony :face_with_tongue:

Niestety nie o to nam chodziło. Rozmiar “paskowy” nowego logo stalker team pl jest związany z (mam nadzieję) rychłą przesiadką na nowy, bardziej wydajny silnik. Na samej górze każdej strony przyszłego forum będzie taki właśnie, jak malakas zaprojektował, pasek.

Ale ponieważ ujawniłeś nam swoje zdolności do obróbki graficznej, to być może ekipa znajdzie dla Ciebie zajęcie (w przyszłości :slightly_smiling_face:)

Dorzucam nowe loga…proszę o opinie…

Widzę, że motyw falującej flagi przepadł, a szkoda … fajny był, nikt czogoś takiego nie wykorzystał wcześniej.
Z obecnych wariantów zdecydowanie wariant pierwszy od góry :face_with_tongue:

Pierwszy odpada, bo napis schowa się za mini panel użytkownika. Drugi najlepszy. No i wreszcie biało-czerwony…

Ale stale chciałbym prosić o próbę zrobienia dużego napisu od lewej krawędzi do środkowego stalkera częściowo ‘schowany’ za lewą postać.

Widzę, że motyw falującej flagi przepadł, a szkoda … fajny był, nikt czegoś takiego nie wykorzystał wcześniej.

Może to była i falująca flaga, ale wiedziało się o tym tylko wtedy, jeśli przeczytało się poniżej w opisie. Na pierwszy rzut oka to było nierówne umoczenie liter w farbie :face_with_tongue:

Jak dla mnie fajne jest 2 logo. Napis w środku i bardzo widoczny.

Pierwszy odpada, bo napis schowa się za mini panel użytkownika.

jest obliczony by był całkowicie na wierzchu…panel pozostaje nie naruszony

Trurl jak wysoki miałby być ten długi napis.?

Widzę, że motyw falującej flagi przepadł, a szkoda … fajny był, nikt czogoś takiego nie wykorzystał wcześniej.

właśnie o to mi chodziło o oryginalność…