Witam. Postanowiłem zrobić misję dla powinności z zabiciem Łukasza. Po masakrze znalazłem kilku powinnościowców półżywych leżących na ziemi i znalazłem coś takiego:
Oczywiście wiem że to lornetka ale nie spotkałem się w grze bez modów na lornetkę w ekwipunku. Nie wiem czy ktoś też coś takiego znalazł ale ja się nieźle jaram tym
@Dr_Sztychowka W podstawce po śmierci powinnościowców na Magazynach w ich trupach chyba każdy gracz się na nie natknął🙂 Nawet jak byli żywi, to można ją było od nich kupić w opcji handlu.
Do niczego Ci się nie przydadzą, bo w podstawce bez względu na to czy w ekwipunku masz lornetkę czy nie to i tak będzie ona dostępna po naciśnięciu odpowiedniego klawisza🙂
Jedyne do czego może Ci się to przydać to sprzedaż, by zarobić kilka rubli, bo kokosów to za to raczej nie dostaniesz😊
@wariat aaa dzięki ja już tak się podnieciłem bo widziałem raz na yt jakiegoś ruska który pokazywał tam ciekawostki i w którejś tam ciekawostce pokazał jak mieć nóż w swoim inwentarzu i myślałem że też jakąś magię odkryłem