Lornetka

Witam. Postanowiłem zrobić misję dla powinności z zabiciem Łukasza. Po masakrze znalazłem kilku powinnościowców półżywych leżących na ziemi i znalazłem coś takiego:

Oczywiście wiem że to lornetka ale nie spotkałem się w grze bez modów na lornetkę w ekwipunku. Nie wiem czy ktoś też coś takiego znalazł ale ja się nieźle jaram tym

@Dr_Sztychowka W podstawce po śmierci powinnościowców na Magazynach w ich trupach chyba każdy gracz się na nie natknął🙂 Nawet jak byli żywi, to można ją było od nich kupić w opcji handlu.

Do niczego Ci się nie przydadzą, bo w podstawce bez względu na to czy w ekwipunku masz lornetkę czy nie to i tak będzie ona dostępna po naciśnięciu odpowiedniego klawisza🙂

Jedyne do czego może Ci się to przydać to sprzedaż, by zarobić kilka rubli, bo kokosów to za to raczej nie dostaniesz😊

@wariat aaa dzięki ja już tak się podnieciłem bo widziałem raz na yt jakiegoś ruska który pokazywał tam ciekawostki i w którejś tam ciekawostce pokazał jak mieć nóż w swoim inwentarzu i myślałem że też jakąś magię odkryłem :slightly_smiling_face:

1 polubienie

W dolinie mroku za opuszczoną fabryką można też znaleźć gitarę i chyba radio jakieś ale to bezużyteczne przedmioty, pozostałe z bety gry

1 polubienie

@Zwinny Dzięki, fajnie jest mieć takie rzeczy nawet jak są bezużyteczne :slightly_smiling_face:

Na dobrą sprawę to lornetkę można znaleźć na samym początku, bo Pietrucha ma ją u siebie na sprzedaż.

W dniu 23.05.2020 o 23:16, Zwinny napisał:

W dolinie mroku za opuszczoną fabryką można też znaleźć gitarę i chyba radio jakieś ale to bezużyteczne przedmioty, pozostałe z bety gry

One chyba są potrzebne do przybocznej misji dla jakiegoś stalkera z powinności