Lost Alpha Developer's Cut (1.4007)

Anatol przyjacielu. Nie gram w tego moda ale nadciągam z pomocą i pobieram z torrenta

S.T.A.L.K.E.R_LostAlpha_DC_1.4002_full_dezowave.zip

Z tym że to jest chyba plik z podstawką bo całość waży 8GB…
Za jakieś 15 minut wrzucę ten plik o który pytasz na mój host i podam namiary.

Pobieram stąd:

http://ap-pro.ru/forum/126-89051-71

I mam nadzieję, że będzie pasować😊

1 polubienie

W temacie LA był link do naszej pobieralni, dla potrzebnej teraz wersji 1.3000. Jest teraz przekreślony i z informacją, że martwy.

@portals , @cichy , @Allen - czy jest szansa na jego odtworzenie?

Właśnie pobrałem plik z torrenta i w paczce jest:

Jeśli ktoś chciałby pobrać:

LA_DC_1.4002_full.torrent

Pobiera się bardzo szybko :slightly_smiling_face:

2 polubienia

Tylko że ja już 100 razy pisałem, dlaczego nie dam się namówić na pobieranie z torrenta. Dlatego jak nie znajdę możliwości klasycznego pobrania, LA ponownie u mnie nie zagości.

Widocznie 100 nie przeczytałem :slightly_smiling_face: @kondotier podanie torrenta to nie zobowiązanie do jego pobrania tylko
alternatywa :blush: Jak chcesz to przerzucę paczki RAR do siebie i bedziesz mógł pobrać normalnie :slightly_smiling_face:
Postawiłem LADC wszystko śmiga tylko nie wiem jak zrobić żeby Sidor gadał normalnie po RU ale to
na razie nie ważne może kiedyś w ten mod zagram.
@anatol link do pliku gamedata.dbh

https://my.pcloud.com/publink/show?code=XZnn5V7ZU5FUw3e8NMHV8fcb8jgSmHy3dTPV

1 polubienie

@kazik - jak się zdecyduję na granie, to Cię poproszę o wstawienie. Teraz chciałem pobrać tylko dla testowania spolszczenia, ale już mnie wyprzedzono.

Handlarz na Kordonie nazywa się Sidor czy Żaba?

Do LA trzeba było dodać rusyfikator, aby ważni NPCe i cała reszta gadali w znajomym języku. Teraz chyba trzeba zrobić to samo. To same pliki dźwiękowe, więc moment wstawienia nie powinien popsuć spolszczenia. Ale nie jestem pewien, czy nie trzeba będzie grać os początku.

To może inaczej. Już zacząłem wrzucać paczki na mój host więc z pobraniem nie powinno być problemu :slightly_smiling_face:
Paczki poleżą do końca listopada więc każdy zainteresowany zdąży pobrać.

p.s. Dodałem do swojej instalki rusyfikator ale coś nie bangla więc może kiedyś powalczę z tematem na razie mam w co grać :slightly_smiling_face: ?smile_00107?

1 polubienie

Czyli jednak rusyfikator trzeba dodać do LA przed nałożeniem LADC, spolszczenia i rozpoczęcia nowej gry.

Kiedy i gdzie dasz link do tej wrzutki LA?

15 minut temu, kondotier napisał:

Czyli jednak rusyfikator trzeba dodać do LA przed nałożeniem LADC, spolszczenia i rozpoczęcia nowej gry.

Gdy dodałem rusyfikator na końcu wywaliło mi polonizację a z opcji zniknął język PL. Gdy na to nałożyłem ponownie PL|
poza wejściem do menu gra się nie uruchamia.

Linki mogę podać w tym wątku i będą trochę większe bo już pierwotne paczki wyrzuciłem więc spakowałem katalogi
i dodatku RARem. Myślę, że około 15stej powinien być do pobrania komplet bez polonizacji.

LA miało to do siebie, że wszystkie zmiany trzeba było robić przed uruchomieniem gry. Po uruchomieniu np. na rus, wejście do menu i ustawieniu języka na pol nic nie dawało. To samo było ze spolszczeniem.

Sądzę, że aby rusyfikator zadziałał ( a na pewno miałem gadanie po rus ), będziesz musiał przeinstalować moda i grać od początku.

Namiary na S.T.A.L.K.E.R_LostAlpha_DC_1.4004_full RU będą podane poniżej
Wystarczy wypakować zainstalować dodać spolszczenie i można grać bez angielskich dialogów
z napisami PL :slightly_smiling_face:

2 polubienia

@kazik Piękne dzięki, nie tylko w moim imieniu, ale chyba całej masy forumowiczów mających z pobraniem problemy.

Myślę, że nic by się nie stało, jakby admini dodali to do naszej pobieralni.

1 polubienie

I ja także @kazik ci dziękuję.

@kazik - Chyba w linkach jest niepotrzebne “s” po http. Po kliknięciu w linka, otwiera się okno bez możliwości pobrania.

Kiedy linka przekopiowałem do paska adresu, dostałem opcję pobrania. Szybko, bo part 1 w 4 min.

Możesz poprawić te linki?

Nie bo to s jest potrzebne ale jeśli bez s też można to śmiało tak pobieraj :blush:

Nic nie zmieniałem. Kopiowałem i wklejałem jak jest.

Ale klikając tu w Twoim wpisie, nie da się pobrać. Sprawdź, biała strona. O tym chciałem Cie powiadomić.

STOP. Przy trzecim parcie zaskoczyło.

Dla wszystkich którzy pobierają z moich namiarów LADC niech się wstrzymają !!!
Pobrałem z innego namiaru mod dodałem PL i wszystko ŚMIGA. Sidor gada po RU i nazywa się tak jak powinien.
Jeśli będą chętni zamienię pliki na moim hoście.

Czyli kto che zagrać w LADC w wersji PL ale z dialogami po RU niech da znać :slightly_smiling_face:

3 polubienia

O co się pytasz. Mimo że pobrałem, pobiorę jeszcze raz. Przy tej szybkości pobierania, żaden problem.

1 godzinę temu, kazik napisał:

Czyli kto che zagrać w LADC w wersji PL ale z dialogami po RU niech da znać :slightly_smiling_face:

Wrzucaj :slightly_smiling_face:

A sejwy z wersji nie-ru będą działać z tą?

Bo ja testowo wrzuciłem rusyfikator do siebie i spieprzyłem sprawę :grin: