[error]Expression : The application has made an erroneous API call that it had enough information to avoid. This error is intended to denote that the application should be altered to avoid the error. Use of the debug version of the DXGI.DLL will provide run-time debug output with further information.
[error]Function : CHW::UpdateViews
[error]File : ..\xrRenderDX10\dx10HW.cpp
[error]Line : 629
[error]Description : R
Ok. To ja się muszę też podpytać odnośnie questa z Garikiem. Komuś się udało chama znaleźć ? To jest ten fumfel majora czy tam pułkownika ze wsi. Mam wskazówki z kordonu i baru. Niby ma być gdzieś w podziemiach Prypeci ale go tam nie ma i pewnie się nie zespawnuje aż wszystkich wskazówek nie znajdę. Drugi raz już podchodzę to tego zadania i lipa…
I jużwiem o co tej grze chodzi. Otóż używanie granatów jest karane banicją do pulpitu. Skoro już wiem o co chodzi to lecimy dalej. Ktoś ma kod do komputera Sacharowa na Jantarze?
Na wiki jest napisane, że ta misja jest zrypana, pewnie jej nie naprawili.
Widzę, że ta wersja Enhanced jest fest zrypana albo ty masz za wysoko ustawioną grafikę i co chwile masz jakieś dziwne wyloty. Bo takich cyrków w oficjalnej wersji LA DC 1.4007 to ja nie pamiętam, a grałem na cienkim piecyku.
Dzięki. Też to czytałem. Myślę że w enhanced to by to już naprawili (chodzi o garika). Natomiast zastanawiam się z jakimi ludzikami trzeba pogadać. Na pewno kordon, bar, w Jantarze pokazać pda. Kto jeszcze ? Nurtuje mnie ten quest
Co do bugów to jak jest grafa nisko albo dobry sprzęt to lata giera bezawaryjne. Ja nie wrzucałem nawet tego dodatku na sejwy byle gdzie i nie przypominam sobie kiedykolwiek CDT. A lecę na maksymalnych…
nawet teraz po wyjściu z labu rzuciłem 2 granaty i poszedł wylot
I jak na tą chwilę nie działają wszystkie dane jakie jakie zdobywam, te z ulepszeniami dla techników. Ciągle tylko informacja że technik nie może wykonać tej modyfikacji
Nie działają te zdobyczne ulepszenia. W kompie na Jantarze jest aed ten zestaw leczniczy w kombinezonie - też nie działa. Daj sobie spokój z tymi znalezionymi. A co do egzo to za biedny jestem. Jeszcze się nie dorobiłem bo to że 160 000. Jak masz to Ci powiem burżuj jesteś. Szacun przy tej ekonomii w enhanced
nie kupiona a znaleziona. Czyli kolejna już rzecz z bardzo wielkiej listy rzeczy któe nie działają. No totalny syf z tego moda wyszedł. OP 2.2 to przy tym opus magnum
ktoś wie jak przejść te x-7 xD? Nie ma tam tego hologramu tylko kontroler widmo, i to jeszcze sprinter który atakuje przez ściany ale to nie jest najgorsze. jakoś przed nim uciekam na oślep i dotarłem chyba do końca, do sali gdzie jest prawdziwy kontroler i z tego co wiem to nie wolno go ruszać bo od razu gine, tyle że w tym dużym pomieszczeniu nie ma żadnego wyłącznika. Jest może w innym miejscu? Bo minimapa nawet nic nie pokazuje. Nawet nie wiem czego szukam
O ile dobrze pamiętam to wyłącznik jest zaraz na wprost wejścia na panelu od mózgu. Tzn wchodzisz do pomieszczenia i idziesz na wprost do mózgu w słoiku. Na dole słoika jest mały panelik i dźwigienka. Chyba się nie mylę…
uff dzięki przez tą cholerę tak mi się obraz trząsł że nawet tego słoja nie zauważyłem xD te tabletki na psionike też na niego nie działają a na dodatek w pomieszczeniu czekał na mnie jeszcze ten hologramowy kontroler