“Opiekun” ma nicka tom3kb . A to “opiekun”, jest jego funkcją na forum.
Chcesz się do niego bezpośrednio zwrócić, to wstaw @ a po niej bez spacji napisz tom3kb. Dostaniesz rozwijaną listę nicków, kliknij w jego nick i we wpisie pojawi się jago nick na biały tle. Taki jak Twój na początku tego wpisu. Zrób odstęp i możesz pisać co chcesz.
Tak samo postępuj, jak będziesz chciał się zwrócić do innych forumowiczów. Kilku forumowiczów możesz wywołać w jednym wpisie.
Misja “Pomóż pechowemu stalkerowi”, lokacja Las, mod Lost Alpha 1.047. Jak to skończyć? Wchodzę do kopalni i później przy podejściu do wyjścia, cofa mnie do środka.
Dlaczego nie mogę kupić BTR-a od barmana? Czy trzeba spełnić jakieś warunki aby go kupić? Jak kilka lat temu grałem w starszą wersję LA to mogłem go kupić od razu, a teraz barman oferuje mi tylko moskwicza, UAZ-a, Nivę i cuś tam jeszcze,
Misja “Pomóż pechowemu stalkerowi”, lokacja Las, mod Lost Alpha 1.047. Jak to skończyć? Wchodzę do kopalni i później przy podejściu do wyjścia, cofa mnie do środka.
Musisz założyć Kompas żeby wyjść, bo kontroler blokuje zdalnie wyjście. Kompas jest na dole kopalni za skrzynkami w takim zaułku w ścianie niedaleko drabiny. Jak założysz to wyjdziesz ale zaraz pojawiają się karły i kontroler
Witam, czy jest ktoś w stanie wytłumaczyć gdzie jest ten komputer administratora w misji z dokumentami? Wydaje mi się ze przeszedłem całe laboratorium i po prostu go nie ma. mam 1 jest na recepcji potem w pomieszczeniu 2 obok siebie jeden zepsuty drugi sprawny. w calym laboratorium mam jedne drzwi których nie da się otworzyć(lub jest bug jakiś z nimi)
Witam, czy jest ktoś w stanie wytłumaczyć gdzie jest ten komputer administratora w misji z dokumentami? Wydaje mi się ze przeszedłem całe laboratorium i po prostu go nie ma. mam 1 jest na recepcji potem w pomieszczeniu 2 obok siebie jeden zepsuty drugi sprawny. w calym laboratorium mam jedne drzwi których nie da się otworzyć(lub jest bug jakiś z nimi)
Chodzi o x18? Wejście do głównego kompa jest z windy. Musisz poszukać wejścia własnie z niej, pamiętam że się szło albo drabinką na góre, albo w dół i są tam dwie windy i każda ma dostęp do innego pomieszczenia, w ktorymś z nich jest ten komp i martwy członek wolności