Niebyło tam burerów, bo już niepamiętam? Może one Ci gdzieś rzeczy przerzuciły.
@down, być może się zapadł przedmiot pod tekstury.
Niebyło tam burerów, bo już niepamiętam? Może one Ci gdzieś rzeczy przerzuciły.
@down, być może się zapadł przedmiot pod tekstury.
Burerów brak . Był 1 pseudogigant i wszyscy statyści z resident evil .
Napiszcie jak wstawić screena to zobaczycie jak wygląda sytuacja .
Macie screeny sami zobaczycie że ich po prostu NIE MA !
Spoiler
Jeśli to pomoże to mam wersję z moddb
Pozostają ci tylko wcześniejsze savy przed tym zadaniem, lub spawnowanie przedmiotu sposobem The Emperor tylko że musisz znaleźć jego nazwę
Sposób @The_Emperor
…Jedyna rada której mogę udzielić - prócz edycji plików handlarzy, to:
- Zrobić kopię pliku bind_stalker.script
- do kopii w/w pliku dodać wpis poniżej następującej sekcji:
*```
function actor_binder:update(delta)object_binder.update(self, delta)dopisać należy funkcję: *``` if not db.actor:object("af_fire") then alife():create("af_fire", db.actor:position(), db.actor:level_vertex_id(), db.actor:game_vertex_id(), db.actor:id())end ```*- af_fire - to identyfikator “artefaktu Płomień” z pierwotnej wersji gry.
- po wprowadzeniu zmian i wczytaniu zapisu z edytowanym plikiem powinien nastąpić spawn artefaktu w ekwipunku.
- Mając artefakt - robisz save i wychodzisz z gry.
- przywracasz oryginalny plik bind_stalker.script
- wczytujesz zapis z artefaktem w ekwipunku.
Sposób działa w Shoc, w CoP’ie nie sprawdzałem, więc liczę na potwierdzenie z Twojej strony - jeśli chcesz tym sposobem dodać przedmiot. Jeśli masz obawy co do modyfikacji pliku bind_stalker.script - wyślij mi go do przerobienia.
Dobra pomógł mi autor modyfikacji tu podeślę filmik w wypadku gdyby ktoś miał ten sam problem :).
Modyfikacja, fajna nawet bardzo tylko że rozmiar Opis również dobry.
Witam nie moge odpalic lwo przy klient synchronizacja zaliczam pulpit co jest nie tak ?
Loga wklej w poście bo tak to je nic nie mogę stwierdzić. Poradnik dotyczący logów dostępny jest na forum.
witaj dobrze ze ktos sie odezwal sory za bledy ale mam swoj wiek ale uwielbiam stalkera mam wersje gry LWO 1.0 +fix
Repack by Serega -lus
ATAL ERROR
[error]Expression : fatal error
[error]Function : CModelPool::Instance_Load
[error]File : E:\stalker\sources\trunk\xr_3da\xrRender\ModelPool.cpp
[error]Line : 111
[error]Description : <no expression>
[error]Arguments : Can’t find model file ‘physics\stul\stul_1ń.ogf’.
stack trace:
Ten mod nie potrzebuje podstawki ma swoj instalator . CZEKAM NA WIADOMOSC
Otwórz katalog gamedata/meshes/physics/stul i zrób kopię pliku: stul_1a.ogf zmień jego nazwę na stul_1ń.ogf**. **
Poradę przez google mogłeś znaleźć tutaj:
Odp z 23.07.13 Malakasa.
Sory to nie ten blad to dotyczylo innego moda LWO V 1.5
Obecnie pobralem tego moda LWO 1.0 + fix REPACK BY SEREGA-LUS I on ma instalator podstawka chyba nie potrzebna ja juz z glupialem nie wiem gdzie szukac loga z tym bledem moze ktos wie jakie do niego poprawki porzebne i gdzie je pobrac
i caly czas BUG trap XRayEngine crash
Na tej stronie gdzie go pobieralem nic nie ma o instalacji tylko odpalic setup czyli rozpakowac i ikona pojawia sie na pulpicie skrot do gry i to wszystko i grac ale cos jest nie tak?
Szkoda ze linki z yandexa nie dzialaja tam sa pathe i poprawki ale teraz to musze odpalic tego moda co pobralem LWO 1.0 +fix Repack by Serega -Lus Czekam na pomoc .
Ten link co napisales to nie do tego moda mowimy o modzie LOST WORLD ORIGIN 1.0 +fix
to link do mego moda z ktorym mam problem
Jaki Mod nie jest istotne - zawsze szuka się po logu błędu. Takie same występują w różnych modach. Zrób jak napisałem: Otwórz katalog gamedata/meshes/physics/stul i zrób kopię pliku: stul_1a.ogf zmień jego nazwę na stul_1ń.ogf**. ** Po prostu skopiuj nazwę pliku z loga i wklej na tę kopię. Pomoże. Błąd taki wynika ze stawiania moda/repacka Rus na Polskim windowsie.
narazie dzieki jutro sprawdze i dam znac .
Wielkie dzieki CICHY ruszylem moda nie mam mini mapki moze ktos wie gdzie pobrac
Tu masz dokładny tutorial jak przywrócić minimapę :
Super mam minimapke
Jeszcze raz WIELKIE DZIEKI CICHY.
Super mam minimapke
Jeszcze raz WIELKIE DZIEKI CICHY. Jeszcze jedno moze wiesz cos o spolszczeniu moda Wielka Zona do Shadow of chernobyl.
FATAL ERROR
[error]Expression : fatal error
[error]Function : CRender::texture_load
[error]File : E:\stalker\patch_1_0004\xr_3da\xrRender\Texture.cpp
[error]Line : 295
[error]Description : <no expression>
[error]Arguments : Can’t find texture ‘wpn\Ńŕéăŕ\wpn_sayga12k’
Nie moge znalesc tego pliku o takiej nazwie Ĺáęúá lub Ńŕéăŕ
w katalogu gamedate-textures/wpn
Teraz tu mam problem GORDONEK to dotyczy moda WIELKA ZONA CHADOW OF CHERNOBYL
LECZENIE: idziemy do katalogu\gamedata\textures\ wpn\ Ĺáęúá i zmieniamy nazwę na \gamedata\textures\wpn\ Ńŕéăŕ
Szukasz katalogu Ĺáęúá nie pliku.
Czyli zmieniasz tylko nazwę katalogu.
Znow pomogles super.
FATAL ERROR
[error]Expression : vertex || show_restrictions(m_object)
[error]Function : CPatrolPathManager::select_point
[error]File : E:\stalker\patch_1_0004\xr_3da\xrGame\patrol_path_manager.cpp
[error]Line : 155
[error]Description : any vertex in patrol path [gar_seriywff_walk] in inaccessible for object [gar_seriywff]
A co to za blad . ide zagropromu na wysypisko i pulpit