Lost World Requital

Pytanie - czy ktoś aktualnie nadal gra w LWR, bo coś przestały się pojawiać informacje o błędach ?
Więc albo w koncu wersja z fiksami jest stabilna, albo testerzy wymiękli :grin:

Narazie nikt nie zgłasza problemów, czekam na spolszczenie tego moda ale to wymaga czasu i pracy.
Zacząłem pobierać pliki moda, w ciągu 2 dni pobiorę :grin:

Witajcie!
Ja chwilowo odstawiłem ponieważ uznałem, że zacznę wszystko od nowa tylko czekam choćby na wersje testową spolszczenia a po drugie zacząłem robote do tego dochodzi szkoła więc czas się skurczył

1 polubienie

Widze że na obecną chwile prace nad modem stoją, jak z jego grywalnością, pewnie ekipa będzie naprawiać moda aby dać jak największą grywalność.

Nie grałem wcześniej w LWR. Przeczytałem wszystko o tym modzie na forum i z pewnymi obawami rozpocząłem pobieranie. Okazało się, że niepotrzebnie się przejmowałem. Mod z patchem 6.7 i z trzema małymi fixami to całkiem grywalny mod. Nie miałem do tej pory żadnych problemów. Wszystkie misje wykonuje wg. poradnika. Na lokacjach tłoku nie ma, ale za to potworów pod dostatkiem. Można też znaleźć sporo przydatnych rzeczy np. w Jupiterze znalazłem - SPAS 12, PPSz-41, Enfield 85, Kombinezon SSP-99M, Grozę, o amunicji i apteczkach nie wspomnę. Przy artefaktach nie ma opisu co robią, tak jak w innych modach, ale działają. W ustawieniach zbytnio nie mieszałem, zwiększyłem trochę udżwig i config pijawki. Teraz jestem na Czarnym Jeziorze.
Gram na ruskiej wersji Stalkera 10006.

Gdyby była potrzebna wam jeszcze jedna para rąk do spolszczania, to się zgłaszam,
oczywiście o ile te prace trwają ;).
EDIT: A, i prosiłbym o podesłanie huda i minimapy, gdyż plik został usunięty.

Może ktoś ma ochotę zobaczyć jak wygląda ten mod od środka…pokazuje wiele nowych elementów gry, lokacje i nie tylko.

Mod bardzo duży posiada 16 nowych lokacji, więc na pewno warto sprawdzić co nowego autorzy przygotowali dla graczy. Na pierwszy rzut oka, widać w załączonym video doskonały HUD gry z wieloma nowinkami.
Pozostaje mieć nadzieję ,że doczekamy się spolszczenia tego rozbudowanego moda.

Znalazłem kilka ciekawych fotek z nowych miejsc do zwiedzania…

Ależ to są fotki z “Korpusu Pokoju”! Ten poziom pojawił się już w Tajnych Ścieżkach 2. Jak na nową lokację robioną od zera jest bardzo klimatyczna.

Kto nie grał niech nie ogląda, ten filmik to jeden wielki SPOILER!

Tak to ten sam Korpus Pokoju choć lokacja w modzie będzie się nazywać inaczej. Postaram się poszukać fotek z innych lokacji i będę wklejał do tematu.

Kurna…spolszczenia mi się chce :wink:

Niezły widok i to jest LWR. Szkoda że nie można go pobrać z hota bo archiwum nie daje się scalić i wypakować.

Kolejna lokacja LWR..Zaton. Zapomniałem zrobić fotki na lokacji ..Ujęcie wody, ale postaram się nadrobić w drodze powrotnej.

Mam pytanie ten mod jest po Polsku wiem że mogę dostać warana lub coś takiego ,ale musiałem zapytać.
Edit
Jest w wersji spakowanej czy nie ?

LWR w tej postaci jaka aktualnie jest na forum jest praktycznie niegrywalny.Odpuść sobie jeszcze z tydzień albo dwa. Będzie smakował o wiele lepiej :smiley:

[…] z tydzień albo dwa.

There is something strange I presume…