Mam bardzo dziwny problem z zadaniem “łowy z aparatem fotograficznym” brakuje mi tylko jednego potwora do skończenia zadania "zombi upiór " po parudziesięciu minutach poszukiwań znalazłem go ale aparat nie wychwytuje mi go dodam że inne potwory mi wychwytywało te parę godzin temu dla pewności wczytałem ale dalej występuje ten sam problem z tym potworem (innym potworą mogę zrobić zdjęcie a temu konkretnemu nie) ktoś z was miał podobny problem ??
Zainstalowałem spawner ale jego też aparat nie wychwytuje nawet na embriomie spróbowałem i też nic wątpię też że się mylę ponieważ nie raz tą misje przeszedłem na poprzednich podejściach i jestem pewny że to chodzi o tego półprzezroczystego tak zwane “upiorne zombi” . Tak chodzi o op 2.2 zaraz wrzucę zapis bo coś mnie strona nie puszcza
od problemu do problemu pobrałem twój zapis i teraz próba rozmowy z NPC skutkuje wylotem do pulpitu jak wróciłem na ten swój co wysłałem to działa prawidłowo
Tak szukam jakiegoś rozwiązania w necie i lipa jedne co znalazłem że niby mi brakuje pamięci RAM ale to nie możliwe lub że jakieś mody przeszkadzają ale ja mam wgrane tylko na nie psującą się broń białą nie wiem co do końca zrobić dlatego zamieszczę raport i szukam dalej