Opis skrócony : paczka 45 modeli mutantów, dostosowana do OP-2. Z uwagi na uniwersalność możliwości dostosowania niniejszego opracowania do niemal każdej modyfikacji pod SoC, postanowiłem umieścić ją w tym temacie, zamiast w dziale OP-2. Z odrobiną wiedzy można w/w zbiór dodawać do własnych modyfikacji, zamiast ograniczyć się do sugerowanej przez autora - przedawnionej modyfikacji. Oczywiście wymaga to właściwej adaptacji.
Opis autora kompilacji:
Spoiler
Potwory w grze już nas nie straszą i nie męczą, a wszystko dlatego, że przyzwyczailiśmy się do ich wyglądu, stały się znajome i nie ma już emocji, które wywoływały wcześniej. Nawet ogromna liczba potworów z OP 2 przestała ekscytować graczy. Modderzy starają się urozmaicić świat potworów, ale ich dzieło jest pojedyncze i nie występuje jako całość. Dlatego postanowiono zebrać niektóre z nich i połączyć je w LSC 45 Monster Pack, który został stworzony specjalnie dla OP-2 z najnowszą wersją Patch 2.09 i Fix 2. Jeśli znasz potwory w OP-2 i chcesz różnorodności, to LSC Monster Pack 45 to produkt, którego potrzebujesz, aby uzyskać nowe emocje i wrażenia z gry.
Monster Pack LSC 45 nie dodaje modeli potworów do gry, ale zastępuje istniejące, więc nowa gra nie jest do tego wymagana i możesz ją usunąć z gry w dowolnym momencie lub wybrać i pozostawić tylko te modele, które lubisz. Pakiet zawiera 45 modeli, z których większość nie uległa zmianie, a niektóre modele potworów zostały zrestrukturyzowane.
Autor kompilacji: СЛАВН [kanał: LogovoStalkerov.Com]
Strona modyfikacji: →link←
Screeny: zrzuty ekranu zrobiłem osobno dla każdego z mutantów (autor kompilacji wstawił ich bardzo mało). Do screen’a dodałem nazwę modelu, tak aby każdy mógł wybrać interesujący go model - bez sprawdzania wszystkiego po kolei.
Przed Wami najbardziej przerażające mutanty jakie widziała Zona, takie monstra mógł stworzyć tylko człowiek…
- bloodhell
- boar
- burer
- cat
- chimera
- deathclaw
- dog
- flesh
- kontroler
- krovosos
- poltergeist
- snork
- spider
- tushkano
- zombie
- zombie_babka
Galeria zawiera prezentację mutantów + nazwę modelu dla łatwiejszej adaptacji.
Udanego moddingu - pozdrawiam @AntiCitizen