March to Victory, czyli masz po zwycięstwo [12.01.2013]

Dnia 12 stycznia, roku 2013 rozpoczęła się operacja przejęcia Naszej pierwszej bazy o to przebieg tejże akcji.

Akcja rozpoczęła się przed 18 naszego czasu w celu zebrania graczy jak i przygotowania do wymarszu:

O przed 19 nastąpił wymarsz:

Droga do wrogiej bazy:

Tutaj pokazana się część nas:

Tutaj reszta:

Postój na wszystkich oraz przygotowania do ataku:

Zajęcie pozycji:

Ciągły szturm [Ze względu na brak czasu nie było czasu nawet na robienie screenów]

VICTORIA :biggrin:

Pamiątkowe zdjęcia:

Podziękowania dla:

• Tomeczek

• Krzysiek_Pol

• OBAmaOBA

• Grom

I inni, jeżeli ktoś pamięta innych to napiszcie bo nie zapamiętałem wszystkich

Junx/Rip super screeny-miałeś na to czas? Powymieniam jeszcze co pamiętam , ale na początku sprostuje OBAmaOBA-to mój 2 awatar więc to też Mnich .Tak więc -Wujo oloo - Kuba/Czujny - Miedzian/Miedzianejaja - Trul3/Stas(spóźnialski ale zdążył i nawet privata załatwił) - Ogar/Gator - Altru -mafin1 - dopyl - VasiliZajcev - slan1- Andrut - Waldemar - MonkeyR…(maskotka klanu :teehee: ) - shaman - AgnesPL - Ganjah(były lider klanu GROM) - danek(GROM) Flint i jeszcze paru których niestety nie pamiętam ników aaaaaa Stalker48(Rosjanin) … Ci którzy grali w sobotę WIELKIE DZIĘKI za wspaniałą bitwę :devil: .

Dzięki @ Mnich za sprostowanie Miałem czas bo prze program robiłem, wiec KLIK i jest screen podczas bitwy nawet nie było czasu robić bo cały czas akcja była :devil:

Chociaż przez większość czasu akcji byłem w drodze, starając się dotrzeć na miejsce, a nie było łatwo samemu wrócić z Nowej Ziemi, to cały czas słuchałem co się dzieje poprzez TS. Na szczęście zdążyłem wnieść swój udział w ataku :). Zamieszczam kilka pamiątkowych screenów zrobionych po zwycięstwie:

Najważniejsze że wielokrotne próby w końcu zakończyły się pełnym sukcesem i mamy własną bazę. A fotki stanowią świetną dokumentacje tego wiekopomnego dzieła Bardzo dobrze Junx że pomyślałeś o dokumentowaniu wydarzeń. W przyszłości każdy może teraz zasiąść w fotelu i dumnie pokazywać wnukom wypłowiałe fotografie ze zwycięskiej potyczki.