Ponieważ udało mi się zrobić (dwukrotnie podczas mojego dotychczasowego grania) mega biznes sprzedając różności u handlarzy, postanowiłem wrzucić screeny z tego dokonania i zachęcić innych do prezentacji swoich osiągnięć
Zaznaczam przy tym, że była to uczciwa gra -
żadnego spawnowania wartościowych przedmiotów;
przedmioty faktycznie zostały sprzedane, a nie tylko wrzucone na ekran sprzedarzy w celu nabicia licznika;
zostały przyniesione przez gracza w jednym podejściu w ramach oryginalnego limitu udźwigu przy zastosowaniu Grawikombinezonu (280 kg)(żadnych modyfikacji udźwigu do 500 kg )
Yurek, jesteś prawdziwym graczem a nie kodowo-witaminowym mamisynkiem:wodka:. Da się mieć i realizm i pieniądze i zabawę - szkoda, że w życiu nie jest tak prosto. Fajnie zatytułowałeś ten wątek:D, Ja najwięcej drogiego sprzętu natachałem z CHAES, też były Gassusy, Grozy i Wały, warto zawsze nosić w ekwipunku plecaczek i po większej bitwie z wypasionymi przeciwnikami pozbierać drogi sprzęt i przechować w ustronnym miejscu w plecaku. Następna wizyta na lokacji sowicie się opłaci.
Te 150 000 “putinów” to właśnie po wizycie na CHAES 2
Niestety plecaczek miałem jeden i został na CHAES 1 - I’ll be back
Na CHAES 2 przepadło i tak mimo mojego zbieractwa kupę kasy i sprzętu .
Starałem się zabrać tylko same najcenniejsze rzeczy (i tak byłem załadowany na 279.9 kg )
Plecak ma w stałej ofercie Sidor, kosztuje o ile pamiętam 5000 rubli i wraca się w krótkim czasie. Ja miałem rozlokowane w kilku lokacjach, daj jeden na ATP, bo tam co jakiś czas respawnują się Bandyci z Grozami z laserowym celownikiem i kombinezonami bandytów - wiesz już że można je dobrze sprzedać.
No, no, no …
Dałeś czadu Malakasie
Co prawda trochę off topic, ale zbiór imponujący
Widzę, że parametry “Młodszego brata Giganta” uległy znacznemu pogorszeniu po Dopie
Mam jeszcze jedno niespełnione Soliankowe marzenie - Egzoszkielet Czystego Nieba. Nie mam pojęcia skąd go zdobyć, bez mordowania bazy Czystoniebowców na Bagnach
W Dopie nie wiem , ale w Soljance zawsze zdobywałem go przy pierwszej wizycie w wiosce rybaków..tam gdzie jest teleport na bazę…
Nigdy się z nim nie rozstawałem…doskonałe parametry.
W Dopie nie wiem , ale w Soljance zawsze zdobywałem go przy pierwszej wizycie w wiosce rybaków..tam gdzie jest teleport na bazę…
Nigdy się z nim nie rozstawałem…doskonałe parametry.
Niestety w Dopie goście w egzach Czystego Nieba są tylko w bazie na Bagnach (dużo) i na przysiółku Diakona (jeden). W wiosce rybaków niestety spawnują się tylko “zwykli” zawodnicy, których snorki masakrują bez litości za każdym razem
W Dopie “Młodszy brat Giganta” daje tylko +14% od zadrapań i jest radioaktywny na chyba +7
Moim zdaniem skopali go trochę, bo jak absolut to jest cienki.