Pożegnaliśmy właśnie kolegę MegaUpload - usunąłem jego konto przede wszystkim za lekceważenie (kompletne i powtarzane wielokrotnie) regulaminu naszego forum, a także za chamstwo i brak elementarnej umiejętności zgodnego życia w grupie. To jest forum miłośników gier serii S.T.A.L.K.E.R a nie placówka resocjalizacyjna dla rozchwianych emocjonalnie osobników. Nie jest to też miejsce dla ludzi, którzy takie fora traktują jako poligon do wzniecania różnego rodzaju słownej zadymy, aby się potem masturbować wywołanym przez siebie zamieszaniem. Od dzisiejszego dnia regulamin na tym forum będzie przestrzegany w 100%.
Pożegnaliśmy właśnie kolegę MegaUpload - usunąłem jego konto przede wszystkim za lekceważenie (kompletne i powtarzane wielokrotnie) regulaminu naszego forum, a także za chamstwo i brak elementarnej umiejętności zgodnego życia w grupie. To jest forum miłośników gier serii S.T.A.L.K.E.R a nie placówka resocjalizacyjna dla rozchwianych emocjonalnie osobników. Nie jest to też miejsce dla ludzi, którzy takie fora traktują jako poligon do wzniecania różnego rodzaju słownej zadymy, aby się potem masturbować wywołanym przez siebie zamieszaniem. Od dzisiejszego dnia regulamin na tym forum będzie przestrzegany w 100%.
Poraz kolejny kolega Papaczos pokazał że jest lustrzanym odbiciem niezapomnianego Malakasa który notorycznie kasował posty, ustawiał ludzi pod siebie i pod swoje dyktando, ale nic to. Uwiąd starczy, męskie przekwitanie powodują u facetów w wieku Papaczosa takie właśnie zachowania, biedak cierpi ale trudno… nie ma leku na głupotę!
Dziwnym jest że gdy przez rok nie było go wogóle na Forum nie było konfliktów na Forum ani problemów z osobą MU, pisał posty tak samo kontrowersyjne a może mniej niż Vinduksen notoryczny antysemita, dogadywał się z ludźmi i nie kłócił jak to bywało kiedyś.
Lecz nagle pojawił się Papaczos obrońca homoseksualistów prezydentów i cnotliwej mowy w chwili kolejnego swojego ataku starości upierdolił MU za bycie sobą i obiektywizm, prawdomówność i polski obiektywizm.
Nie będę walczył z chamstwem i głupota Papaczosa bo świat na SU się kończy ani nie zaczyna.
A może to po prostu stare zaszłości powodują taka nienawiść Papaczosa do MU, kto wie… ja stawiam na uwiąd starczy!
Pozdrówka!
p.s. odnośnie masturbacji to nie musisz tak okazywać swojej zazdrości że mi jeszcze staje! …
Moim zdaniem niepotrzebna i bardzo krzywdząca jest ta wypowiedź - od tego typu dyskusji moim zdaniem jest PW. Poprawiłem słowo niezgodne z regulaminem. Postu nie kasuję z zasady. cichy
Zdecydowaliśmy z Cichym by nie kasować tego posta - niech wisi jako wizytówka. Konto oczywiście zbanowane, następnym razem będzie kontakt z dostawcą internetowym. Papaczos
Po pierwsze - miałem nie pisać już nic w tym, oklepanym już nie raz, temacie - ale jak widzę takie wycieczki osobiste to mnie @#$%^ strzela.
Po drugie - jak Ci nie odpowiada regulamin na żadnym forum (bo widać że nie odpowiada) to załóż własne, jedyne prawdziwe, wolne, prawdomówne etc. etc. (dorzuć co tam chcesz)
Po trzecie - jak chcesz z kimś dyskutować to się dyskusji naucz - pyskówki byle baba na Targówku urządza.
Po czwarte - poziom wypowiedzi świadczy o tym co się wypowiedział - jak dla mnie komentarz dalszy zbędny.
Po piąte - Obrażanie w taki sposób jaki reprezentujesz, w tym i w wielu innych postach (podczas Twoich wcześniejszych wylotów), jest poniżej krytyki, zwłaszcza wobec kogoś kto wielokrotnie dawał Ci szansę. I na dodatek nie znając tej osoby osobiście, nie widząc jej nawet raz w życiu. Zachowanie gówniarskie - zasługujące na potraktowanie zachowującego się tak delikwenta właśnie jak gówniarza.
Więc sumując - @pogromco głupoty(wow - toś pokazał) - chociaż starszy jesteś ode mnie i nawet lubię niektóre Twoje cechy, jak gówniarzowi powiem Ci jedno: do piaskownicy, łopatką i wiadereczkiem zameczki z piasku budować. A jak chcesz wyjść do ludzi to wróć z powrotem do przedszkola. Tam uczą takich podstaw jakich Tobie gówniarzu brakuje.
Quod erat demonstrandum.
Wątek zamykam, bo wszystko zostało już napisane, i dodawać nie ma czego. apg2312