Chyba nie a przynajmniej do tej pory nie znalazłem. Może na gdzieś na spodzie. Na razie plączę się wśród kabli i wyrywam garściami włosy z głowy :wallbash:
Jestem bliski doznania uczucia zazdrości, he he - świetny zestaw. Gdy będziesz miał chwilę - podeślij wynik z 3Dmark’a/Cinebench’a (lub innej aplikacji) - wiele powie o wydajności twojego sprzętu.
Jak tylko go uruchomię to nie omieszkam zrobić paru testów i fotki wnętrza ale na razie muszę zostawić go półżywego. Niestety jeszcze jutro do roboty. Na tą chwilę da się wejść do ustawień biosa i ani razu nie pokazał się dym ani płomienie czyli jestem na dobrej drodze
Z tego co widziałem i Wiesiek i GTA V powinny śmigać bez problemu na wysokich, a może i najwyższych. Nie ukrywam, że z niecierpliwością czekam na wyjście obu tych produkcji, bo ostatnimi czasy trudno o nowe wciągające i “miodne” gry.
Nie ukrywam że z niecierpliwościa czekam na wyjście obu tych produkcji bo ostatnimi czasy trudno o nowe wciągające i “miodne” gry.
Gratuluję komputera Miedziany. Na taki sprzęt pewnie nigdy nie będzie mnie stać, no chyba, że wygram w totka
Ja nie czekam na te gry. Dlaczego, bo głównie gram w dwie gry - Stalkera i Gothica. Teraz gram w Global mod. Jest to rosyjski mod do Gothica 2 NK. Świetny mod i chociaż liście się nie ruszają i wszystko jest kanciaste, to ma w sobie właśnie tą “miodność”, której brakuje wielu nowym, “wypasionym” graficznie grą.