Może pomoże
Hejka takie pytanie. Czemu na tym modzie zwiadowca ma słaba regenerację staminy w kombinezonach z zamkniętym obiegiem powietrza ? To jest jakiś błąd gry czy u mnie coś poszło nie tak ?![]()
Pamiętacie gdzie znaleźć detektor Wołos? Jeden dostałem od naukowców za misje.
5 godzin temu, prozmus84 napisał:
Pamiętacie gdzie znaleźć detektor Wołos? Jeden dostałem od naukowców za misje.
Drugi znajdziesz w kabinie koparki na Kopaczi a trzeci za uporanie się z gniazdem pijawek.
W dniu 26.09.2021 o 21:24, Terixo napisał:
Hejka takie pytanie. Czemu na tym modzie zwiadowca ma słaba regenerację staminy w kombinezonach z zamkniętym obiegiem powietrza ? To jest jakiś błąd gry czy u mnie coś poszło nie tak ?
Tak jest chyba z każdą postacią i w innych projektach na bazie Misery, w mniejszym lub większym stopniu.
Podczas próby ulepszenia egzoszkieletu mam wylot. Nie ważne u kogo próbuje, zawsze mam wylot. Log w załączniku.
xray_prozm.log (49.8 KB)
Jest szansa na wrzucenie działających linków ?
Paulinnio:
Ссылки на загрузку:
» Загрузить «MISERY 2.2.1 + Gunslinger» с ФО: Yandex Disk | Ur-Files [3,53 ГБ]
Все фиксы установлены
» Загрузить «MISERY 2.2.1 + Gunslinger» с торрент: Торрент #1 | Торрент #2 [3,53 ГБ]
Нужна установка фиксов
Инструкция по установке:
1) Скачиваем модификацию через торрент.
2) Запускаем установщик и устанавливаем.
Есть вылеты и баги, в целом играбельно.
Требуется новая игра
torrent: https://gk-stalker.xyz/games/call-of-misery/3640-misery-221-gunslinger-mod-repack-ot-spaa-team.html
[17.6 KB] СКАЧАТЬ С СЕРВЕРА ТОРРЕНТ!
/_ld/0/48_misery_2_2_1_gu.torrent (cкачиваний: 5168)
[3,7 ГБ] СКАЧАТЬ С ЯНДЕКСА!
MISERY 2.2.1 + GUNSLINGER Mod + Спавнер RePack
[3,7 ГБ] СКАЧАТЬ С ОБЛАКО!
MISERY 2.2.1 + GUNSLINGER Mod + Спавнер RePack
Оцените: - Оценить - Отлично Хорошо Неплохо Плохо Ужасно 4.4
Pojawił się mały problem, bo linki do moda w #1 poście padły. Na Ap-Pro również są nieaktywne i pozostaje VK autora adaptacji. Najnowsza wersja moda jest z 14.06.2022 r., a więc raczej na pewno będą braki w spolszczeniu. W każdym razie linki wymieniłem.
@Agrael Sprawdziłem, linki z pobieralni nieaktualne.
Najnowsza wersja moda to Misery + Gunslinger R4.0 (28.12.2022) na stronie VK
ps
Jak się wydaje Misery+Gunslinger 16.10.2020 Polonizacja beta .rar działał raczej nie będzie ?
Ciężko powiedzieć. Na VK pisze, że naprawiono wiele błędów, zastąpiono brakujące tekstury i dźwięki, a nawet usunięto zbędne rzeczy. Musi ktoś postawić moda, wrzucić spolszczenie i zobaczymy ![]()
@MarcxHmm… jeżeli wrzucisz ze spolszczenia foldery class_diversity, configs i ewentualnie textures to powinno działać, ale plików z folderu scripts nie powinno się raczej wrzucać (tak na wszelki wypadek). Z tym, że mogą być jakieś braki w tekście jeżeli ta nowsza wersja ma dodane bronie z ostatnich aktualizacji Gunslingera czyli Grozę, Winchestera 1300 czy SIG SG550 i SG552 - może im brakować nazw i opisów i nazw i opisów ulepszeń, ale poza tym na 95% powinno działać.
@Szczepan9205 @Agrael Dzięki za odzew. Repack wypakowany, ścieżka D:\Games\Misery + Gunslinger , pobrane dodatki , uruchomiony JSGME.exe i mam zagwozdkę. Oczywiście tekst RU z czym u mnie ni w ząb …nie panimaju.
A dodatków jest aż 31 i nie wiem , które aktywować ??? przy okazji nie uszkadzając spolszczenia. Jeśli mogę prosić o radę , byłbym wdzięczny. Załączam foto z instalatora JSGME .
Od strony tech. pytanie …czy ten mod obsługuje DX10 ??? z screenów wygląda, że …nie. Czy się mylę czy po prostu coś źle ustawiłem … teselacja, 3D inne ?
Ustawiony r3_use_dx10_1 on w user.ltx oraz ustawieniach samej gry DX10 2560x1440 :
"tylko " pełne oświetlenie (domyślnie dx9 ) :
jak zmienić język domyślny …który plik zawiera tą informację ??
na koniec próbuję zaktualizować spolszczenie … aktualizacja Gunslingera do 4.0 dodała 58nowych plików inne zostały usunięte, zmienione etc. Teraz katalog ’ pol ’ zawiera 107 plików.
a o tym już był post wyżej ![]()
Na ap-pro piszą, że mod nie obsługuje DX10 i DX11. Podobno nie należy również ustawiać wszystkich opcji na maksimum.