Mod Globalny (Zew Prypeci)

Witam wszystkich !

Szukam modyfikacji globalnej do Zewu Prypeci, który poprawi gameplay, doda nowe lokacje,broń oraz fabułę (opcjonalne) i questy. Miło by było gdyby poprawił też aspekt graficzny gry. Czy ktoś poleciłby jakiegoś moda?

Tu masz temat, nie jest zbyt aktualny ale… :

Dziękuję, ale nie o takie mody mi chodziło :slightly_smiling_face: WoDU już ograłem a SGM i SNIPER nie przykuły mnie do komputera na długo :slightly_smiling_face: Co do Na przekór śmierci to mam to w planach :slightly_smiling_face:

@Wędrowiec- nie są to mody do ZP, ale stawiane na ZP. Może akurat trafią w Twój gust.

czy najnowszy, świeżo przetłumaczony Złoty kufer 2 i jego prolog Złoty kufer .

Dwie propozycje mi się spodobały (Złoty kufer 2 oraz Kroniki Czarnobyla).

@Wędrowiec - jak się zdecydujesz na ZK 2, to jednak zacznij od ZK. Będziesz wiedział za czym tak gorliwie biega GG w ZK2.

ZK to zaledwie kilka godzin grania. A ZK2 jest akurat na tapecie, grają w niego inni i w razie potrzeby masz wsparcie.

Z Kronikami zawsze zdążysz.

No właśnie z czasem jest u mnie krucho przyjacielu :slightly_smiling_face: Szukam jakiegoś moda , którego powoli będe mógł sobie ogrywać, cieszyć się nieopisanym pięknem Zony i rozkoszować intrygującą fabułą :slightly_smiling_face: Niestety liceum to już nie gimnazjum (a szczególnie profil humanistyczny).

“Nowicjusz” to kompletnie nowa lokacja, której nie znajdziesz w żadnym innym modzie. I też mod dla tych, co czasu zbyt wiele nie mają, bo to jednoaktówka.

Wybór należy do Ciebie.

A szkoła średnia? Diabeł nie taki straszny, jak go malują.

Znaczy wszystko mi się podoba tylko jest DUŻO nauki :3

Ale temat nadal uważam za otwarty :slightly_smiling_face:

A i jeszcze jedno :slightly_smiling_face: Jak przy Kronikach naprawić błąd z wyświetlaniem polskich znaków ?