Witam wszystkich !
Szukam modyfikacji globalnej do Zewu Prypeci, który poprawi gameplay, doda nowe lokacje,broń oraz fabułę (opcjonalne) i questy. Miło by było gdyby poprawił też aspekt graficzny gry. Czy ktoś poleciłby jakiegoś moda?
Witam wszystkich !
Szukam modyfikacji globalnej do Zewu Prypeci, który poprawi gameplay, doda nowe lokacje,broń oraz fabułę (opcjonalne) i questy. Miło by było gdyby poprawił też aspekt graficzny gry. Czy ktoś poleciłby jakiegoś moda?
Tu masz temat, nie jest zbyt aktualny ale… :
Dziękuję, ale nie o takie mody mi chodziło
WoDU już ograłem a SGM i SNIPER nie przykuły mnie do komputera na długo
Co do Na przekór śmierci to mam to w planach ![]()
@Wędrowiec- nie są to mody do ZP, ale stawiane na ZP. Może akurat trafią w Twój gust.
czy najnowszy, świeżo przetłumaczony Złoty kufer 2 i jego prolog Złoty kufer .
Dwie propozycje mi się spodobały (Złoty kufer 2 oraz Kroniki Czarnobyla).
@Wędrowiec - jak się zdecydujesz na ZK 2, to jednak zacznij od ZK. Będziesz wiedział za czym tak gorliwie biega GG w ZK2.
ZK to zaledwie kilka godzin grania. A ZK2 jest akurat na tapecie, grają w niego inni i w razie potrzeby masz wsparcie.
Z Kronikami zawsze zdążysz.
No właśnie z czasem jest u mnie krucho przyjacielu
Szukam jakiegoś moda , którego powoli będe mógł sobie ogrywać, cieszyć się nieopisanym pięknem Zony i rozkoszować intrygującą fabułą
Niestety liceum to już nie gimnazjum (a szczególnie profil humanistyczny).
“Nowicjusz” to kompletnie nowa lokacja, której nie znajdziesz w żadnym innym modzie. I też mod dla tych, co czasu zbyt wiele nie mają, bo to jednoaktówka.
Wybór należy do Ciebie.
A szkoła średnia? Diabeł nie taki straszny, jak go malują.
Znaczy wszystko mi się podoba tylko jest DUŻO nauki :3
Ale temat nadal uważam za otwarty ![]()
A i jeszcze jedno
Jak przy Kronikach naprawić błąd z wyświetlaniem polskich znaków ?