Mod na lepsza grafikę NS

Pytanie :

• Poda ktoś szybko link do moda który znacznie podnosi poziom graficzny NS ?

Coś takiego?

Dodałem AA 2.05 z ENB

Jeśli się podoba to napisz, napiszę jakie pliki należy zamienić.

1 polubienie

Tak jak najbardziej ! Ale mam jeszcze 1 pytanko . Kiedyś grałem w STALKERSOUP i handlaże od startu mieli koks itemy a teraz jest tylko ammo i jakieś mało potrzebne rzeczy .

Tak ! Jak najbardziej !

Ale mam 1 pytanko grałem kiedyś w STALKERSOUP z Moddb i gra wyglądała O WIELE LEPIEJ ! Ta z torrenta cichego ma grafikę jak domyślny SHOC a więc nie ma tyle radości .Czy jest możliwość przywrócenia takiej grafiki ?

Aha i jeszcze 1 . Mam problem dot itemków u handlaży . Mianowicie kiedyś gdy krałem w wersję z Moddb handlaże mieli dużo broni od samego początku a teraz mają niepotrzebne itemki . Czy da się to naprawić ?

Ew podajcie mi link do nowej angielskiej wersji STALKERSOUP (oczywiście że w wersji torrent) albo chociaż z tych filmików :

To chyba ta wersja - http://www.moddb.com/mods/stalkersoup/downloads/stalkersoup

A czy nasze spolszczenie pasuje do niego ?

Część na pewno tak, ale część jeśli autor wprowadził jakieś zmiany to trzeba będzie przetłumaczyć.

A wracając do tematu … Czy to mod DMX spowodował takie ulepszenie graficzne ?

Aha i był bym zapomniał :

Czy byłby ktoś chętny do udostępnienia tego moda także na naszym forum i zrobienia spolszczenia ?

Z DMX tak wygląda:

A co do tamtego moda, to możesz sam go udostępnić jeśli masz chęci, opis ogólny zawsze może moderator bądź admin poprawić :slight_smile: