Mody na Steam

Witam Szanownych Kolegów.

Wróciłem do serii Stalker żeby sobie wmontować klimat przed Sralker2. Mam pytanie w związku z modami na Steam. Nie mogę nic znaleźć na steamie do Cień Czernobyla. Jak zainstalować mody na steamie?

@Blizbor STALKER na Steamie nie posiada warsztatu. Mody instalujesz stąd. Większość z nich powinna działać tak jak na wersji bez Steam.

Super. Chcę zainstalować tylko repair broni i pancerza. Dziękuję bardzo

Witam,

Czy ktoś mógłby polecić mody dla osoby początkującej w STALKER 1? Głównie zależy mi na poprawie jakości tekstur, mechaniki i tym podobnych, jednak chciałbym przeżyć tą historię w oryginalnym zarysie (widziałem wiele modów dodających nowe mechaniki itd., raczej wolałbym przejść przez klasyk ale w odświeżonej wersji).

Dzięki i pozdrawiam

@slayershagiNo to Autumn Aurora.

próbuję zainstalować na Cień Czarnobyla Tajne Ścieżki. Cień Czarnobyla na Steam.

Zdegradowąłem patha do 1.0004, wypakowałem pliki do gamedata, wrzuciłem moda i podmieniłem pliki. I gra nie ruszy wyrzuca mnie. Info z loga ale nie mogę spobie z tym poradzić. Może ktoś wie?

Expression : fatal error
Function : CStringTable::Load
File : E:\stalker\patch_1_0004\xr_3da\xrGame\string_table.cpp
Line : 53
Description :
Arguments : string table xml file not found ui_st_mm_mp.xml, for language rus

zmieniłem w localization.ltx z rus na pol

[error]Expression : fatal error
[error]Function : CStringTable::Load
[error]File : E:\stalker\patch_1_0004\xr_3da\xrGame\string_table.cpp
[error]Line : 53
[error]Description :
[error]Arguments : string table xml file not found string_table_amk_arts_desc.xml, for language pol

i tu już poległem

Pobierz i zainstaluj wersję cieni 10004 z płyty lub z intera, omiń steam, i na to tajne ścieżki ci pójdą.

Spróbuję.

no panowie stało się niemożliwe