1-Zmodyfikowałem swoje PDA żeby wykrywało Pijawki:P
Pytanie ![]()
Jeżeli teraz przerobie je na wykrywanie kontrolerów czy stracę pierwszą możliwość ![]()
Zapłać technikom na zapleczu w Barze ![]()
PDA będzie Ci nie tylko pijawki, ale także pseudogiganty i kontrolery pokazywać ![]()
Jak możesz, to przywróć pierwotny plik i idź do Baru. Tam za niewielką opłatą i za kilka części potworów chłopaki sami zrobią Ci modyfikację PDA. Jest to dużo bezpieczniejsze i pewniejsze, bo przwidziane w scenariuszu, a po tym co Ty zrobiłeś, to kto wie co się może zdarzyć ![]()
Zapłać technikom na zapleczu w Barze
PDA będzie Ci nie tylko pijawki, ale także pseudogiganty i kontrolery pokazywać
Jak możesz, to przywróć pierwotny plik i idź do Baru. Tam za niewielką opłatą i za kilka części potworów chłopaki sami zrobią Ci modyfikację PDA. Jest to dużo bezpieczniejsze i pewniejsze, bo przwidziane w scenariuszu, a po tym co Ty zrobiłeś, to kto wie co się może zdarzyć
Zmodyfikowałem właśnie u Mechaników ![]()
I zastanawiałem się czy przy następnej przeróbce nie utracę wcześniejszej możliwości wykrywania potworów ![]()
Dzwięczny jestem za podpowiedź ![]()
A ja pomyślałem, że z Ciebie taki informatyczny kozak, że potrafisz w plikach dotyczących PDA grzebać ![]()
Ja na razie to tylko sprawnie potrafię spawnera i dodawanie do sprzedarzy obsłużyć ![]()
Chociaż dziś na próbę nieco ulepszyłem Egzoszkielet Czystego Nieba i się udało. Ale nie będę go chyba publikował, ani używał - jestem ortodoksem jeśli chodzi o ułatwianie sobie gry ![]()