Modyfikacja PDA

1-Zmodyfikowałem swoje PDA żeby wykrywało Pijawki:P
Pytanie :face_with_tongue:
Jeżeli teraz przerobie je na wykrywanie kontrolerów czy stracę pierwszą możliwość :face_with_tongue:

Zapłać technikom na zapleczu w Barze :face_with_tongue:
PDA będzie Ci nie tylko pijawki, ale także pseudogiganty i kontrolery pokazywać :face_with_tongue:
Jak możesz, to przywróć pierwotny plik i idź do Baru. Tam za niewielką opłatą i za kilka części potworów chłopaki sami zrobią Ci modyfikację PDA. Jest to dużo bezpieczniejsze i pewniejsze, bo przwidziane w scenariuszu, a po tym co Ty zrobiłeś, to kto wie co się może zdarzyć :face_with_tongue:

Zapłać technikom na zapleczu w Barze :face_with_tongue:

PDA będzie Ci nie tylko pijawki, ale także pseudogiganty i kontrolery pokazywać :grin:

Jak możesz, to przywróć pierwotny plik i idź do Baru. Tam za niewielką opłatą i za kilka części potworów chłopaki sami zrobią Ci modyfikację PDA. Jest to dużo bezpieczniejsze i pewniejsze, bo przwidziane w scenariuszu, a po tym co Ty zrobiłeś, to kto wie co się może zdarzyć :face_with_tongue:

Zmodyfikowałem właśnie u Mechaników :grin:

I zastanawiałem się czy przy następnej przeróbce nie utracę wcześniejszej możliwości wykrywania potworów :slightly_smiling_face:

Dzwięczny jestem za podpowiedź :face_with_tongue:

A ja pomyślałem, że z Ciebie taki informatyczny kozak, że potrafisz w plikach dotyczących PDA grzebać :face_with_tongue:
Ja na razie to tylko sprawnie potrafię spawnera i dodawanie do sprzedarzy obsłużyć :face_with_tongue:
Chociaż dziś na próbę nieco ulepszyłem Egzoszkielet Czystego Nieba i się udało. Ale nie będę go chyba publikował, ani używał - jestem ortodoksem jeśli chodzi o ułatwianie sobie gry :face_with_tongue: