Platforma: Call of Chernobyl Data premiery: 07/04/2022 Autorzy: Jacob MP/TeamEPIC
OPIS:
Spoiler
W tym dodatku do Call of Chernobyl możemy wcielić się w dowolnego mutanta i doświadczyć życia jako mutant w grze
UWAGA:
Nie próbowałem tego , ale przeczytałem instrukcję z moddb więc nie powinno być problemów . Ci którzy wolą poczekać aż sam to potwierdzę , niech poczekają do jutra
INSTALACJA:
Spoiler
Musimy mieć Call of Chernobyl 1.4.22 . Następnie pobrane archiwum wypakowujemy . W głównym katalogu moda zmieniamy nazwę gamedata na np. cocgamedata . Następnie wypakowaną w archiwum gamedatę wklejamy do głównego katalogu moda . Potem sprawdzamy czy działa i gramy dowolnym mutantem . Jak się nam znudzi najlepiej będzie usunąć cały katalog gry i wypakować wszystko ponownie . Następnie mamy oryginalnego coca
No wiesz to mój taki pierwszy poradnik , a ja mam 12 lat i niezbyt umiem . Lecz na takich rzeczach troszkę się znam . Dzisiaj testuje tylko najpierw do szkoły trzeba iść
nie wiem , bo autorem spolszczenia pełnej wersji jest Anton więc tak zrobiłem trochę głupio . Około 15:00 wracam ze szkoły do domu i to sprawdzę , dam znać na nowym temacie
Według informacji na ModDB, to autorem dodatku (dodany w 2019 r.) jest Jacob_MT. Za CoC’a odpowiada ekipa TeamEPIC, a jego z kolei spolszczył .
Rubli nie przyznajemy od dłuższego czasu, bo i tak nie ma ich na co wydawać. Ranga wzrasta wraz ze zdobytymi punktami reputacji. Po “Turyście” jest “Stalker”.
Nie , ja miałem poprawić korzeń i łodygę. Już to zrobiłem teraz czekam aż mnie rodzice odbiorą . Jak wrócę to po obiedzie wam to przetestuje i powiem czy działa .
25 minut temu, vidkunsen napisał(a):
Polski Szogun - popraw biolę i nie wspominaj na poprawce o faunie i florze z rejonu strefy.
btw chyba za 3 albo 4 like będę miał range “stalker”
No i doczekałeś się rangi Stalker
A ocenę pozytywną dałem Ci za to co robisz, a nie za to, że prosiłeś.
Byłem też na Twoim kanale YT i dałem suba.
Oby tak dalej !
Dzięki mordo . Taki jestem młody i tak niedawno dołączyłem , a już mam range stalker . Agrael wysłał mi wymagania na każdą rangę i widzę , że jeszcze długa droga do Weterana
Sorry . Mogę normalnie pisać do Cb Ty i tak dalej , ale też uważam , że “mordo” to nie jest takie w porządku . Wiesz jak to wygląda i młodzieży. Ja teraz tak do każdego mówię , ale dzięki za zwrócenie uwagi.