Zobaczę jak to będzie w mojej grze. Dzięki za podpowiedź.
Nie nudziłem się, samo zwiedzanie lokacji było ciekawe i zajęło mi dużo czasu. Tylu anomalii, tych standardowych i nowych formacji anomalnych nie spotkałem w żadnym innym modzie. Mutanty faktycznie, niektóre bardzo niebezpieczne i dość żywotne. Fabuła, że tak powiem niestandardowa, niedługi wstęp, długie poszukiwania i nagłe zakończenie - brzmi krótko, ale to nie znaczy, że jest łatwo i banalnie. Zabrakło mi w Nowicjuszu czegoś, co podkręciłoby nieco tempo gry np. polujących na bohatera wrogich patroli. W moim przypadku modyfikacja bezproblemowa - szybkie wczytywanie zapisów, zero wylotów. Z Anubisem spotkałem się w innej modyfikacji z serii Na przekór śmierci, ciekawa persona.
Zrób paczkę tych addonów które wykorzystałeś, to się ją jako opcjonalną wstawi do #1 . Przypomniałeś moda i zrobiłeś mu reklamę, to teraz może więcej będzie chętnych do spotkania się z nim.
OK, ze, postaram się jeszcze w tym tygodniu.
Poniżej link do paczki zmieniającej modele broni plus kilka pomniejszych zmian graficznych. Paczka powstała na bazie modyfikacji Weapons Replacer autorstwa Gaz1k.
Sądziłem, że przejście tego moda zajmie mi troszkę więcej czasu, ale wygląda na to, że długością nie grzeszy. Tak w zasadzie, to ciężko doszukać się zalet - zadań, tyle co kot napłakał, a do tego były bardzo proste.
Dość specyficzny twór, bo główny wątek opiera się na poszukiwaniu schowków Świętobliwego i jego cudotwórczej ikony. Oczywiście mamy jedną nową lokację - to właśnie ona jest największym atutem moda:
Pojawiło się kilka nowych mutantów. Trzeba przyznać, że są dość żywotne:
W sumie tyle. Podziękowania dla za spolszczenie. Przy okazji wrzuciłem odświeżoną paczkę broni od na nasz serwer.
To teraz czas na ostatnią odsłonę serii, czyli “W pajęczynie kłamstw”. Jednolokacjowy, ale potrafi zaskoczyć, miło go wspominam. Pozycja obowiązkowa dla Ciebie jak i dla tych którzy jeszcze w niego nie grali
Przy zabawie tym modem, gdzieś tam była jakaś informacja, że mod to test dla lokacji przygotowywanej do innego większego moda. A scenariusz to twór z nutką nacjonalizmu. Gloryfikacja działań w Czeczenii.
Lokacja ta jest wykorzystana w Źródle. To Martwa Pętla, bez jakiejkolwiek akcji, mutantów, enpeców, za to bogata w wartościowe kombinezony i broń. Tak więc grający w Nowicjusza, będą w Źródle mieli ułatwione zadanie. I odwrotnie też.
Moda polecanego przez również polecam.