Nagroda dla Odkrywcy

Z uwagi na doniosłość odkrycia poczynionego przez naszego forumowego kolegę korn06 i przetarcie nowej ścieżki na Bagna, postanowiliśmy uhonorować Go poprzez utrwalenie jego nicka w polskiej wersji Solianki.:grin:

Od teraz stalker korn06, będzie już na stałe związany z polską wersją Solianki, a legendy o jego odkryciach na ATP będą krążyć wśród stalkerów zasiadających wieczorami przy ogniskach w Zonie … :face_with_tongue:

obejrzyjcie dokładnie screen poniżej:

Myślę ,że należy się Korn06 taka pamiątka. Przejście działa więc to jego ścieżka…:face_with_tongue:.
Yourek wygłosił dobrą mowę na cześć odkrywcy.

Dziękuję za uznanie koledzy Stalkerzy, Wy też powinniście dodać jakieś własne akcenty, bo też odkryliście wiele ciekawych rzeczy.

Gram po raz drugi w Solę więc zauważam różne szczegóły, które przy pierwszym razie umykają…w grze występuje dwie postacie o ksywce Korn
…myśliwy z grupy Sepatora, był w fabryczce na Kordonie
…radiowiec otwierający schowek w X-10, postać kwestowa

Tak, też to zauważyłem, to drugie zadanie pozostaje w PDA jako niezaliczone…

To się zdarza… postaci niekwestowe dostają imiona z ‘generatora’ imion i dlatego może się zdarzyć powtórzenie - ale cóż, jak w życiu…

Akurat “Korn” z grupy Sepatora występuje chyba za każdym razem :grin:
U mnie też był :face_with_tongue:

No to mam nadzieję , że teraz priorytetem stanie się dla Was ochrona każdego Stalkera Korn w Soljance.:face_with_tongue: