Showek w X-10. Znajdujemy PDA z częściowo rozszyfrowanym kodem, i otwieramy drzwi. W schowku znalazłem tylko po 4 granaty, apteczki i amunicje (na stole i na ziemi). Ale Kostia pogratulował znalezienia teleportu i powiedział żeby zanieść go naukowcom na przestrojenie. Ale tam nie było żadnego teleportu.
Jestem ślepy czy głupi?
Znalazłeś wszystkie schowki ,czy wykorzystałeś gotowy klucz .? Jest to błąd wynikający z kolejności zadań. Jeżeli korzystasz z klucza przed czasem nie ma w schowku teleportu.Musisz cofnąć zapisy przed rozmową z Kostią i coś uzupełnić…Miałem dokładnie taką samą wpadkę z tym teleportem ,ale potem się to naprawiło.Sam teleport nie jest wiele wart bo jest jednorazowy, a zrobienie następnych to 90000 rubli + rzadki artefakt bateryjka.
jak wpisac dwucyfrowy kod do drzwi np 54- itp skoro na klawiaturze drzwi mozna pisac tylko po jednej cywsze
Po prostu wpisujesz cyfry jednym ciągiem i potwierdzasz.
kod do schowka Kostii w X10 bo pewnie o ten ci chodzi jak ‘54’
2619547
ten kod nie dziala .czy trzeba jeszcze cos zaliczyc
Opisz dokładnie czy odkryłeś już wszystkie schowki Kostii.Ile cyfr masz w PDA ,czy dotarłeś do ostatniego tego w X10 za teleporterami.Może żle potwierdzasz po wpisaniu kodu.Może coś ci się zacieło w grze,wtedy pomoże wyjście z X10 i wejście z powrotem,pomaga też czasami parę wystrzałów ze strzelby.
otworzylem dzieki,mam dwa teleporty tylko jak to uzyci
Najpierw pogadaj z Kostią a potem bodajże do Sacharowa ![]()
Teleport trzeba dopracować .. robi to Sacharow nie za darmo..jest jednorazowy ..używasz go z odpowiednim artefaktem na każda lokację..po prostu rzucasz przed siebie, ale w plecaku musi być artefakt do uruchomienia…każdy następny to 90.000 i art. bateryjka…nieopłacalna zabawka