Jaka lokacja jest najbardziej klimatyczna???
Jak jakąś lokacje zapomniałem to przepraszam
Jaka lokacja jest najbardziej klimatyczna???
Jak jakąś lokacje zapomniałem to przepraszam
Miasteczko 32 - Martwe Miasto.
Pod wzgledem okoliczności przyrody Niezbadane Tereny.
@Goblin_z_Долг Moim zdaniem to temat rzeka😊
Chodzi Ci o lokacje z podstawowych wersji gry czy ogólnie wszystkie, te z modów też? Bo jak z podstawek, to wybór byłby łatwiejszy.
A jeśli z modów też, to jak wyżej napisałem, temat rzeka:blush: Jedna lokacja, a zmian w różnych modach w jakich występuje ma mnóstwo i trudno było by się zdecydować na jedną, najlepszą, o ile w ogóle dałoby się wybrać tylko jedną.![]()
Z podstawki chodziło mi, ale z modów też mogą być
@Goblin_z_Долг Jeśli z podstawki to spoko, oddałem głos😊
Ale jak z modów też się zalicza, to musiałbyś wydłużyć listę o mnóstwo pozycji, które są dostępne w modach:blush: A tych jest naprawdę mnóstwo, jedna lepsza od drugiej.
A jak to często bywa, jedna lokacja może w różnych modach być przedstawiana z przeróżnymi zmianami graficznymi i trudno tu o jeden wybór.
Np dajmy na przykład Wysypisko - występuje w 10 modach i w każdym wygląda inaczej. I na co się zdecydować??
Dlatego to temat rzeka.![]()
a.d. lokacji z modów - Demosfen - Czartowisko i Martwa Rzeka.
@Goblin_z_Долг A nawet jeśli ta ankieta dotyczy tylko lokacji z podstawek, to dlaczego nie wymieniłeś podziemnych lokacji? Podziemia Agroprmu, X-18, X-16, X-19 (w podstawce Cienia Czarmobyla tak nazywane) i X-8 pod Prypecią, znanego z Zewu Prypeci?![]()
Jakoś zapomniałem o podziemiach i laboratoriach. Zawsze coś mi umknie.
Reborn - lokacja nad ziemna a dokładniej przezroczysty tunel napowietrzny.
Kordon z LA, a tak to magazyny wojskowe