Odkry?em w Zewie brytyjsk? L. Ludzie gdy s tuningowa?em j? na maksa nie mia?a sobie równych. Spróbujcie, przybli?enie x4 + widoczno?? w nocy. Mag wi?kszy a szybkostrzelno?? miodzio.
No i RP wymiata bo tuningu który robi z niej pot??nego sprzymierze?ca.
A moim ulubionym kumplem(od kiedy go pozna?em i ulepsza?em) to FT 200M, po ulepszeniach po prostu strzela mnie si? ni? po prostu ?WIETNIE, a poza ni? lubi? jeszcze “Rysia”, albo SWD po ulepszeniach.
Rzeczywi?cie Ak nigdy mnie nie zawiód? w ?adnej cz??ci gry. Nigdy mi si? nie zaci?? no i elegancka celno??. Szybkostrzelno?? ma fajn? Ak Strieloka który jest w kryjówce.
W ZP nie ma AK Strieloka… jest SGI jego, a to zachodnia bro?,znajduje si? w cementowni a raczej pod ni?.
A wed?ug mnie najlepsz? broni? jest ‘‘Burza’’ czyli Groza zmodyfikowana kupiona u ?wawego, po maksymalnym ulepszeniu, do??czeniu do tego celownika i t?umika..bro? jest jedn? z najlepszych w grze.
Do kupienia jest na statku jest mo?liwo?? kupienia specjalnych broni. Jest tam specjalny “Przecinacz nici” który jest o wiele lepszy od normalnego vintoreza. A jest jeszcze mo?liwo?? ulepszenia go…
Moj? ulubion? broni? jest…(tu was zaskocz?) Eliminator (prawdziwa nazwa Protecta).Strzelba ta jest ?wietna zw?aszcza po ulepszeniu. Gdy strzela ogniem automatycznym ?aden mutant nie ma szans.Niestety d?ugo si? j? prze?adowuje a naboje znikaj? w mgnieniu oka.Na drugim miejscu SWD po ulepszeniach .
Kilkakrotnie jak gra?em w CoP, to i tak za ka?dym razem ko?czy?o sie na tym, ?e SGI Strie?oka by? karabinem podstawowym, a Protecta by?a na mutki - taki uk?ad broni po prostu sprawdza? mi si? najlepiej w podstawce .
Kilkakrotnie jak gra?em w CoP, to i tak za ka?dym razem ko?czy?o sie na tym, ?e SGI Strie?oka by? karabinem podstawowym, a Protecta by?a na mutki - taki uk?ad broni po prostu sprawdza? mi si? najlepiej w podstawce .
SGI Strieloka gdzie le?y ? Niby gdzie? ko?o rozbitego samolotu. I czy to prawda ?e si? tak szybko psuje ?
O ile pami?tam (to by?o dawno temu) SGI Strie?oka dostawa?o si? w ostatniej z trzech skrytek Strie?oka. Trzeba by?o znale?? wszystkie i by? w tej ostatniej niezale?nie która to by?a. Zdaje si? ?e ja trafi?em w Jupiterze w fabryce pod jak?? taka konstrukcj? metalow?. By? tam jeszcze trup kumpla mechanika z Jupitera. Co do niszczenia to nie wiem bo ma?o si? nim bawi?em. Jak odkry?em gdzie jest wintar w Zatonie to ju? wi?cej do szcz??cia mi nie brakowa?o. Jako? fascynuje mnie ta bro? i mimo ?e mia?em te? wypasionego na maksa GP to i tak u?ywa?em wintoreza.
Dok?adnie tak jak mówi Miedziany.Schowki pojawia?y(jak dobrze pami?tam) si? po odnalezieniu samolotu bezza?ogowego i wyj?ciu modu?u pami?ciz niego nast?pnie nale?a?o odszyfrowa? go u Azota.