Najlepsza Broń.

Odkry?em w Zewie brytyjsk? L. Ludzie gdy s tuningowa?em j? na maksa nie mia?a sobie równych. Spróbujcie, przybli?enie x4 + widoczno?? w nocy. Mag wi?kszy a szybkostrzelno?? miodzio.

No i RP wymiata bo tuningu który robi z niej pot??nego sprzymierze?ca.

A moim ulubionym kumplem(od kiedy go pozna?em i ulepsza?em) to FT 200M, po ulepszeniach po prostu strzela mnie si? ni? po prostu ?WIETNIE, a poza ni? lubi? jeszcze “Rysia”, albo SWD po ulepszeniach.

Rzeczywi?cie Ak nigdy mnie nie zawiód? w ?adnej cz??ci gry. Nigdy mi si? nie zaci?? no i elegancka celno??. Szybkostrzelno?? ma fajn? Ak Strieloka który jest w kryjówce.

Gafa faktycznie Zap?dzi?em si? odrobin?

W ZP nie ma AK Strieloka… jest SGI jego, a to zachodnia bro?,znajduje si? w cementowni a raczej pod ni?.

A wed?ug mnie najlepsz? broni? jest ‘‘Burza’’ czyli Groza zmodyfikowana kupiona u ?wawego, po maksymalnym ulepszeniu, do??czeniu do tego celownika i t?umika..bro? jest jedn? z najlepszych w grze.

A dla mnie najlepsza to Wintar we wszystkich cz??ciach i modach.A w NS to chyba co? pokr?cone w configach bo strzela jak z czo?gu.

Tunder nie ma sobie równych. A jeszcze po tuningu, pff. On nie strzela, on kosi.

W Zewie Prypeci nie spotka?em Thundera ale za to Dragunov w po??czeniu z PK i Exo … Mmmm sam miód … Jeste?my jak czo?g. Jeden strza?, jeden trup.

Kurcz? w?a?nie ostatnio gra?em i vintorez mi si? spodoba?. Jak go ulepszymy to strach.

Do kupienia jest na statku jest mo?liwo?? kupienia specjalnych broni. Jest tam specjalny “Przecinacz nici” który jest o wiele lepszy od normalnego vintoreza. A jest jeszcze mo?liwo?? ulepszenia go…

moj? ulubion? broni? jest Obak oczywi?cie plus celownik

A moj? to TRS z granatnikiem i celownikiem lub ja kolega wy?ej ABAKAN te? na full modyfikacji:)

Jak dla mnie dobry jest SGI Strie?oka, chocia? szybko si? psuje.

korn06 a zakup sobie brytyjsk? L. S?dz? ?e nie b?dziesz narzeka? :face_with_tongue: Ale musisz ulepszy? j?.

Burza lub Niciak (Vintorez na zamówienie :3)

Moj? ulubion? broni? jest…(tu was zaskocz?) Eliminator (prawdziwa nazwa Protecta).Strzelba ta jest ?wietna zw?aszcza po ulepszeniu. Gdy strzela ogniem automatycznym ?aden mutant nie ma szans.Niestety d?ugo si? j? prze?adowuje a naboje znikaj? w mgnieniu oka.Na drugim miejscu SWD po ulepszeniach :wink: .

Kilkakrotnie jak gra?em w CoP, to i tak za ka?dym razem ko?czy?o sie na tym, ?e SGI Strie?oka by? karabinem podstawowym, a Protecta by?a na mutki - taki uk?ad broni po prostu sprawdza? mi si? najlepiej w podstawce :wink: .

Dzisiaj(dopiero) odkry?em ,Burz?" od ?wawego. Po ulepszeniu na maxa + celownik optyczny z noktowizj? lub zwyk?ym nie ma sobie równych

Kilkakrotnie jak gra?em w CoP, to i tak za ka?dym razem ko?czy?o sie na tym, ?e SGI Strie?oka by? karabinem podstawowym, a Protecta by?a na mutki - taki uk?ad broni po prostu sprawdza? mi si? najlepiej w podstawce :wink: .

SGI Strieloka gdzie le?y ? Niby gdzie? ko?o rozbitego samolotu. I czy to prawda ?e si? tak szybko psuje ?

O ile pami?tam (to by?o dawno temu) SGI Strie?oka dostawa?o si? w ostatniej z trzech skrytek Strie?oka. Trzeba by?o znale?? wszystkie i by? w tej ostatniej niezale?nie która to by?a. Zdaje si? ?e ja trafi?em w Jupiterze w fabryce pod jak?? taka konstrukcj? metalow?. By? tam jeszcze trup kumpla mechanika z Jupitera. Co do niszczenia to nie wiem bo ma?o si? nim bawi?em. Jak odkry?em gdzie jest wintar w Zatonie to ju? wi?cej do szcz??cia mi nie brakowa?o. Jako? fascynuje mnie ta bro? i mimo ?e mia?em te? wypasionego na maksa GP to i tak u?ywa?em wintoreza.

Dok?adnie tak jak mówi Miedziany.Schowki pojawia?y(jak dobrze pami?tam) si? po odnalezieniu samolotu bezza?ogowego i wyj?ciu modu?u pami?ciz niego nast?pnie nale?a?o odszyfrowa? go u Azota.