Nie wiem jak to zainstalować pomocy!!!
pach z 1 postu polonizacja Wystarczyło uważnie przeczytać 1 post.
Ile się mniej więcej pobiera torrent NS przez uTorrent?
Z ciekawości odpaliłem torrenta, wymusiłem start i po 30 s miałem taki wynik:
A można to zastopować i wznowić?
Oczywiście - prawym myszy na pasek pobierania i wybierasz pauza. Wyłączasz kompa - na drugi raz odpalasz qtorrent i wymuś start ponownie .
Dzięki - na wszelki wypadek wyłącze antyvir, żeby nie darł japy.
Witam,
Chciałbym serdecznie podziękować Cichemu za wstawienie tego na torrent Pięknie się wczoraj pobrało w niecałe 45 minut.
Wszystko działa jak powinno, instalacja prostsza od budowy cepa Jako stary wyjadacz Oblivion Losta jestem ciekaw, co ten modzik za frajdę przyniesie Jeszcze raz dzięki wielkie
Pozdrawiam
Ja grałem w OL ULTIMATE’a. Jeśli podobał Ci się bardzo to NS wgniecie Cię w glebę, wyjdą z Ciebie flaki, a krew wypłynie, aż do suchej nitki, bo jest jeszcze lepszy niż OL. (moim zdaniem). Powodzenia ;).
No przyznaję Ci racje, NS jest nieziemski ! Majstersztyk miażdżący tym co ma do zaoferowania Aczkolwiek wkurzył mnie jeden bubel mianowicie problem z Krugłowem, bodajże 11 razy save’a przewczytywałem żeby przeszedł przez “piec”. Teraz mam znów z nim problem bo mi z bunkra na pomiary nie chce wyjść…
Edit: Z Krugłowem już się uporałem a N-tym razem przewczytu, ale takie pytanko, czemu przeszukując zombie dostaję hity, radioaktywność oraz psioniczność ?
Witam, Zrobiłem wszystko jak napisane , Klikam nowa gra w momencie gdy pisze “przygotuj się do gry”
Nazwa zdarzenia problemu: APPCRASH
Nazwa aplikacji: XR_3DA.exe
Wersja aplikacji: 0.0.0.0
Sygnatura czasowa aplikacji: 46c2babe
Nazwa modułu z błędem: xrCore.dll
Wersja modułu z błędem: 0.0.0.0
Sygnatura czasowa modułu z błędem: 46c00608
Kod wyjątku: 4000001f
Przesunięcie wyjątku: 00017d15
Wersja systemu operacyjnego: 6.1.7600.2.0.0.256.1
Identyfikator ustawień regionalnych: 1045
Dodatkowe informacje 1: f180
Dodatkowe informacje 2: f180030035f02932f01e5ee1b981e253
Dodatkowe informacje 3: 1423
Dodatkowe informacje 4: 1423bc8afec164f1c671072e1bd82378
Już sam nie wiem co jest grane ;/ ,Proszęo pomoc Pozdrawiam
Witaj Sid na forum i zacznijmy od początku.
-
Przypominam, że NS działa tylko na STALKER SoC w wersji 1.0004, a metoda downgrade’a nie działa.
-
Jeśli wyskakuje xrCore.dll to powiedz mi - Czy wgrałeś może na nowo napisany silnik?
-
Proponowałbym także jeszcze raz dokładnie przestudiować proces instalacji. Znajomy miał tak, że zrobił wszystko dobrze, ale wyskakiwał błąd - Jak się później okazało nie dograł patch’a z 1.0000 do 1.0004
Jeśli to nie pomoże to pisz dalej będziemy kombinować. Jesli nie ja to Cichy lub The Emperor będą wiedzieli o co c’mon, bo z nich są stare wygi i nie jedno widzieli.
Mam pytanko do cichego . Czy na to muszę instalować jakiś patch czy od razu mogę wrzucić gamedate z addonami ? Czy jest to gamedata z wgranymi już addonami ?
Pobrałem tego torenta i posiadam spaczowanego stalkera do ver 10004
Ale 1 torent nie posiada około 10 gb tylko 6,25 gb
Po 2 przy instalowaniu moda wedle wskazówek odpala tylko intro wybór gry i do momentu startu gry jest ok
Przed samym rozpoczęciem zakańczam rozgrywkę wylotem do pulpitu i błąd w rzeczy samej .
Wrzuć loga błędu to Ci pomogą ludziska.
6 minut temu, waler11 napisał:
Pobrałem tego torenta i posiadam spaczowanego stalkera do ver 10004
ale 1 torent nie posiada około 10 gb tylko 6,25 gb
po 2 przy instalowaniu moda wedle wskazówek odpala tylko intro wybór gry i do momętu startu gry jest ok
przed samym rozpoczęciem zakańczam rozgrywkę wylotem do pulpitu i błąd w rzeczy samej .
Brakuje ci pliku ui_arhara_unique.