Narodnaja Solianka 2010 na torrencie [AKTUALIZACJA LINKU]

Nie wiem jak to zainstalować pomocy!!!

pach z 1 postu polonizacja Wystarczyło uważnie przeczytać 1 post.

Ile się mniej więcej pobiera torrent NS przez uTorrent?

Z ciekawości odpaliłem torrenta, wymusiłem start i po 30 s miałem taki wynik:

A można to zastopować i wznowić?

Oczywiście - prawym myszy na pasek pobierania i wybierasz pauza. Wyłączasz kompa - na drugi raz odpalasz qtorrent i wymuś start ponownie .

Dzięki - na wszelki wypadek wyłącze antyvir, żeby nie darł japy.

Witam,

Chciałbym serdecznie podziękować Cichemu za wstawienie tego na torrent Pięknie się wczoraj pobrało w niecałe 45 minut.

Wszystko działa jak powinno, instalacja prostsza od budowy cepa    Jako stary wyjadacz Oblivion Losta jestem ciekaw, co ten modzik za frajdę przyniesie Jeszcze raz dzięki wielkie

Pozdrawiam

Ja grałem w OL ULTIMATE’a. Jeśli podobał Ci się bardzo to NS wgniecie Cię w glebę, wyjdą z Ciebie flaki, a krew wypłynie, aż do suchej nitki, bo jest jeszcze lepszy niż OL. (moim zdaniem). Powodzenia ;).

No przyznaję Ci racje, NS jest nieziemski ! Majstersztyk miażdżący tym co ma do zaoferowania :slight_smile: Aczkolwiek wkurzył mnie jeden bubel mianowicie problem z Krugłowem, bodajże 11 razy save’a przewczytywałem żeby przeszedł przez “piec”. Teraz mam znów z nim problem bo mi z bunkra na pomiary nie chce wyjść…

Edit: Z Krugłowem już się uporałem a N-tym razem przewczytu, ale takie pytanko, czemu przeszukując zombie dostaję hity, radioaktywność oraz psioniczność ?

Witam, Zrobiłem wszystko jak napisane , Klikam nowa gra w momencie gdy pisze “przygotuj się do gry”

Nazwa zdarzenia problemu: APPCRASH

Nazwa aplikacji: XR_3DA.exe

Wersja aplikacji: 0.0.0.0

Sygnatura czasowa aplikacji: 46c2babe

Nazwa modułu z błędem: xrCore.dll

Wersja modułu z błędem: 0.0.0.0

Sygnatura czasowa modułu z błędem: 46c00608

Kod wyjątku: 4000001f

Przesunięcie wyjątku: 00017d15

Wersja systemu operacyjnego: 6.1.7600.2.0.0.256.1

Identyfikator ustawień regionalnych: 1045

Dodatkowe informacje 1: f180

Dodatkowe informacje 2: f180030035f02932f01e5ee1b981e253

Dodatkowe informacje 3: 1423

Dodatkowe informacje 4: 1423bc8afec164f1c671072e1bd82378

Już sam nie wiem co jest grane ;/ ,Proszęo pomoc Pozdrawiam

Witaj Sid na forum i zacznijmy od początku.

1. Przypominam, że NS działa tylko na STALKER SoC w wersji 1.0004, a metoda downgrade’a nie działa.

2. Jeśli wyskakuje xrCore.dll to powiedz mi - Czy wgrałeś może na nowo napisany silnik?

3. Proponowałbym także jeszcze raz dokładnie przestudiować proces instalacji. Znajomy miał tak, że zrobił wszystko dobrze, ale wyskakiwał błąd - Jak się później okazało nie dograł patch’a z 1.0000 do 1.0004

Jeśli to nie pomoże to pisz dalej będziemy kombinować. Jesli nie ja to Cichy lub The Emperor będą wiedzieli o co c’mon, bo z nich są stare wygi i nie jedno widzieli.

Mam pytanko do cichego . Czy na to muszę instalować jakiś patch czy od razu mogę wrzucić gamedate z addonami ? Czy jest to gamedata z wgranymi już addonami ?

Pobrałem tego torenta i posiadam spaczowanego stalkera do ver 10004 

Ale 1 torent nie posiada około 10 gb tylko 6,25 gb

Po 2 przy instalowaniu moda wedle wskazówek odpala tylko intro wybór gry i do momentu startu gry jest ok 

Przed samym rozpoczęciem zakańczam rozgrywkę wylotem do pulpitu i błąd w rzeczy samej .

Wrzuć loga błędu to Ci pomogą ludziska.

6 minut temu, waler11 napisał:

Pobrałem tego  torenta i  posiadam  spaczowanego  stalkera do  ver  10004 

ale  1  torent  nie  posiada  około 10 gb  tylko  6,25 gb  

po 2  przy  instalowaniu  moda  wedle  wskazówek  odpala tylko  intro  wybór  gry  i  do momętu  startu gry  jest  ok 

przed  samym rozpoczęciem  zakańczam  rozgrywkę  wylotem do  pulpitu  i  błąd w rzeczy samej .

Brakuje ci pliku ui_arhara_unique.