Gdzie są ukryte narzędzia do kalibracji ? Dwa poprzednie zestawy już znalazłem.
Tak, innych narzędzi nie ma w zonie - no w Cementowni narzędzia specjalne na jedną z misji, ale to coś innego.
N32 to co pokazałeś to są wszystkie dostępne narzędzia?? Zaznaczone na czerwono??
To juz prawie koniec gry.
Już poszedłem z powrotem do Prypeci jak będę potrzebował ulepszeń to do Zatonu się przejdę tam Kardan ma wszystkie zestawy, a Azotowi brakuje zestaw do precyzyjnej pracy akurat ten który jest w Jupiterze. Czy ten quest z laboratorium X8 jest ostatnim questem?? bo zabiłem właśnie dowódce najemników i posłańca na dziedzińcu osiedla niedaleko pralni.
Ten w Wagonie leży na samym końcu po drugiej stronie wagonu chyba przed wejściem do sterówki - na jednym z foteli bodajże po lewej stronie. A te w Jupiterze, da się ominąć tę anomalię w tym pomieszczeniu - mając ten najlepszy detektor można znaleźć ścieżkę, a wyjść można przez drzwi i drabinkę - nie da się tamtędy wejść.
Nie mogę znaleźć narzędzi w tym wagonie w Janowie obszedłem cały wagon w środku i nie mogę znaleźć, w Jupiterze tez ich szukałem ale za bardzo nie ma jak tam wejść bo jest anomalia elektryczna jak tam dotrzeć. Znalazłem oba do kalibracji szukam teraz narzędzi do pracy podstawowej i precyzyjnej
A to nie ma więcej w Zatonie. Ten zestaw jest w Prypeci, jeszcze w praktyce go nie szukałem, bo dopiero się tam wybieram - ale lokalizacje są podane. Zestawy do kalibracji - oba są w Prypeci.
Tak przekopałem cały teren tartaka.Z tym że wcześniej zaniosłem już mu dwa zestawy narzędzi - podstawowy i precyzyjny.(Moze dlatego) Teraz szukam tego do kalibracji.
Słyszałem, że bywały takie “numery” że raz spotkanych narzędzi nie udało się potem znaleźć, ale chodziło to o cementownię w Janowsku. A może już mu dałeś narzędzia podstawowe (czy jakie tam były)? Ale akurat o tej lokacji nie było mowy, tam zawsze były te narzędzia - na pewno doszedłeś do końca i z wciśniętym F szukałeś ich?
W domku “na dole” - poniżej głównego budynku tartaku, wejdź na strych i pod ścianą są narzędzia na stoliku.
Na tym stole jest tylko przykręcone imadło ,nie ma żadnych narzędzi.Jest to możliwe żeby ich tam nie było ? :roll:
W domku “na dole” - poniżej głównego budynku tartaku, wejdź na strych i pod ścianą są narzędzia na stoliku.
Zaton:
http://images50.fotosik.p…0c7601098cm.jpg
Gdzie w tym tartaku są schowane ,szukałem godzine i nic nie znalazłem ![]()
Zaton:
http://images50.fotosik.pl/214/436de00c7601098cm.jpg
Jupiter:
http://images40.fotosik.pl/209/92a74f04850b0b85m.jpg
Prypeć:
W Prypeci.
[ Komentarz dodany przez: The Iceman: Nie 29 Lis, 2009 ]
Autor tematu potrzebowałby dokładniejszych informacji. Ja nie wiem nic na ten temat, więc się nie wypowiadam.
Gdzie są ukryte narzędzia do kalibracji ? Dwa poprzednie zestawy już znalazłem.
Są w Prypeci w domu handlowym musisz zejść na sam dół aby się w ogóle dostać do tego domu musisz przeskoczyć małą barykadę otworzyć drzwi po drodze będą szczury które wskażą Ci drogę tu masz filmik dokładniejszy:)
—>
(embedded content)
Mam nadzieję, że pomogłem:)