Siema panowie. Pytanko jest szybkie i proste. Czy my mamy jakiś nasz discord? Co z rubieżą żony? Czy to nie jest kanał Junxa?
Czy jest sens jeśli nie mamy zakładać kolejny?
Jeśli tak to kto miałby się tym zajmować.
Co myślicie?
Siema panowie. Pytanko jest szybkie i proste. Czy my mamy jakiś nasz discord? Co z rubieżą żony? Czy to nie jest kanał Junxa?
Czy jest sens jeśli nie mamy zakładać kolejny?
Jeśli tak to kto miałby się tym zajmować.
Co myślicie?
Hej
Ja i kilka osób planujemy założyć serwer discord Stalkerteam’a, co o tym sądzicie? Przyda nam się także kilka osób które by mogły nam pomóc
Połączyłem wasze dwa tematy i przeniosłem do odpowiedniego działu, bo w sumie są takie same.
Własnego serwera nie posiadamy. Rubież Zony była kiedyś przez nas promowana, ale ‘’ nie należała " do ST. , który miał zajmować się serwerem, chyba na dobre go opuścił i nie pojawia się na forum.
Przejdźmy do meritum
Jeżeli chcecie stworzyć oficjalny serwer na Discordzie, to nie widzę problemu, ale muszą panować tam pewne proste zasady, czyli na chłopski rozum - bez wyzywania się i szkalowania kogoś. Jednak najważniejsze, żeby utrzymywać dobre imię naszego forum. Oczywiście nie musi być identyczny regulamin jak na ST, bo serwery na discordzie charakteryzują się większym luzem. Bany to ostateczność i jeżeli ktoś przychodzi na serwer i ewidentnie szuka zaczepki, a po chwili ubliża, to wystarczy nagrodzić takiego delikwenta. Jeszcze raz powtórzę - nie należy się cackać i nie pozwólcie wejść sobie na głowę pewnej grupie ‘’ ludzi z internetu ".
Możesz wziąć do pomocy , . Pewnie ktoś się jeszcze zgłosi.
,
Myślę, że to ma szansę wypalić.
Tak jest!
Jasne mogę pomóc
Swego czasu pracowaliśmy nad serwerem i nawet odnieśliśmy na tym polu małe sukcesy, ale aktualnie osoby prowadzące forum skupiają się na jego rozwoju. To jest priorytet.
Jeżeli nasz serwer kiedykolwiek powstanie, to niezwłocznie o tym poinformujemy.