NCL 7.3.0 - Aplikacja do zarządzania zadaniami

Z racji na większą ilość wolnego czasu odpaliłem sobie NCL. Co jest irytujące (według mnie) w NCL? Brak zadań w dzienniku, dlatego też, jako, że podobno jestem informatykiem, napisałem sobie prostą prostą aplikację do zarządzania zadaniami, a nóż widelec komuś się przyda.

Jak widać mi się nawet przydaje, a wygląd to tylko z powodów czysto estetycznych :slightly_smiling_face:

Menadżer Questów.exeNewtonsoft.Json.dll

Te dwa pliki muszą znajdować się w jednym folderze.

4 polubienia

O kurde, że Ci się chciało. Fajny bajer :slightly_smiling_face:

Czyli co, drugie podejście do NLC?

Zrobiłem to w weekend i to nawet nie od podstaw bo jest to przeróbka mojego projektu na studia, a czy skończę? Zobaczymy. Przyzwyczaiłem się już do dziwactw chociaż niektórych rzeczy nie zdzierżę (zadanie na broń Orzecha, albo to że uratowałem Jurika, a on postanowił wrócić na wysypisko i umrzeć :grin: )

Taak, mod do lekkich nie należy. Dotarłem na Dicz i dalej wymiękłem, choć nie powiem - klimat jest.

Wszyscy, którzy twierdzą, że ukończyliby każdego moda na najwyższym poziomie trudności powinno postawić NLC :face_with_tongue:

Nie tyle trudny, co posiada, nie bójmy się użyć tego słowa, debilne rozwiązania, ale nie zmienia to faktu, że jest przyjemny.

No i w dechę, fajnie jest, sie przyda na potem jakby co!. :slightly_smiling_face: