Witam.
Mam problem z pobraniem polonizacji CoC. Dysk Google potrzebuje jakiś uprawnień i nie można wysłać prośby o dostęp, na 3 różnych kontach to samo.
Macie jakieś alternatywne linki, lub jak rozwiązać problem?
Witam.
Mam problem z pobraniem polonizacji CoC. Dysk Google potrzebuje jakiś uprawnień i nie można wysłać prośby o dostęp, na 3 różnych kontach to samo.
Macie jakieś alternatywne linki, lub jak rozwiązać problem?
a weź sobie poszukaj w addonach do CoCka na moddb tam chyba też było i może autor zapomniał skasować
no i to jest do CoCka 1.4.22.
A tobie pewnie chodzi do tej nowszej wersji 1.5 r6 czy r7? To musisz poczekać jak ktoś podkopsa.
Szukam do wersji 1.4.22. Finalnej, nie bety spolszczenia. Może niczym się nie różnią?
Cytat
Wersja finałowa już jest gotowa, z racji szacunku dla autora jest dostępna tylko na naszym forum, zapraszamy -
Napisałem pw do . Jeśli ktoś posiada w swoich zasobach to proszę o udostępnienie.
W skrócie sprawa wygląda tak, że autor spolszczenia odszedł z forum i kazał usunąć wszystkie swoje spolszczenia, więc możliwe, że to, że link do Google woła o uprawnienia to “zabezpieczenie się” autora przed tym, żeby jego praca nie była nigdzie zamieszczana i rozpowszechniana - kto wie? Także o ile ktoś nie ma zachomikowanego spolszczenia do 1.4.22 na dysku i nie podrzuci Ci własnego linku to najpewniej nie pobierzesz i raczej nigdzie go nie dostaniesz.
Dzięki za info.
Liczę że ktoś się podzieli.
CoC to dość kultowy mod, więc może akurat ktoś ma zachowane na dysku. Póki co musisz się uzbroić w cierpliwość.
. Proszę bardzo - KLIK
Dzięki. Pewnie nie tylko ja skorzystam.