Poprawione zdjęcia w Spoilerze i z postu @pacjent1972.
Kolejny problem.
Coś znowu nie gra z odnośnikiem do obrazka. @portals
Link do pierwszego obrazka :
Test:
Faktycznie coś znowu nawala. Sprawdzę co jest grane w najbliższym czasie.
Naprawione.
Kolejny przypadek.
W tym temacie problem jest z domeną:
http://images.stalker-gsc.ru/upload_image/3e400a7ee40ef9f62e3a3e21cb044199.jpg
Albo już jej nie ma, albo jest tymczasowo niedostępna.
Ok, zaktualizuje screeny.
Edit: Poprawione.
Mam pytanie, dlaczego pewne linki dla filmów z YT po wstawieniu do postu otwierają się jako okno playera a inne pozostają tylko linkiem?
Zależy, jak autor filmu go wsadził na YT. Można zablokować wyświetlanie na innych stronach, np. ja tak zrobiłem z filmikiem ze stłuczki.
@apg2312 @pacjent1972: Autor posta może wybrać o ile dodający film na YT nie zablokuje. Przykład:
a tu jako link:
Temat @korn06-na, w jego wstawce screeny działają ale w mojej aktualizacji poniżej już nie.
Naprawione, jest problem z obrazkami z imagebam, jeśli są dostępne inne linki do obrazków radziłbym omijanie tego hostingu.
Wstawiając screeny poprzez zewnętrzne hostingi, należy pamiętać, że jeśli nie jest się na nich zarejestrowanym, to po określonym czasie stają się one nieaktywne.
Dlatego zachęcam, do korzystania z forumowego systemu wklejania zdjęć i screenów. Staną się “wiecznymi”.
W pełni się zgadzam z @kondotierem. Trzeba powoli poprzenosić wszystkie screeny z poradników na nasz serwer. Pogadamy o tym na spotkaniu.
Z tych dwóch poradników korzysta i zapewne korzystać będzie jeszcze wielu Graczy - może warto byłoby się pochylić na nimi? Znalazłem tam wiele uszkodzonych “dołączonych grafik”.
Akurat w tych tematach linki do zdjęć są martwe, nic na to nie poradzimy.
Zaktualizowałem nazwę tematu.
Ok - rozumiem. Dziękuje za informację.
Kolejny temat: