Witam, gram se w OP-2 i taki error, że muszę wziąć klucz do x-18 od dzika/wieprza a on nieśmiertelny jest. Co robić?
@Grisza_Wolkow Cofnij się w zapisach do momentu wejścia do Doliny i zamiast zabijać leżącego bandytę, poczekaj aż Nabój odejdzie kawałek i daj mu apteczkę, od tego momentu bandyci będą przyjazni, a ty będziesz mógł zrobić kilka zadań dla Dzika po czym dostaniesz klucz.
dokładnie, Dzik fajne guesty daje…i na końcu dobra giwere..w OP 2 z bandytami trzeba sie zaprzyjaznić
To mnie wkurzało w Op-2, że musiałem być kumplem bandytów. Jeszcze zrobione w tak nieintuicyjny sposób. Uratuj tego łebka po wejściu na lokacje. Normalnie to od razu kulke na wejściu dostawał. Radzę grać w NS 2016 o wiele lepsza solianka i tam jest prawilnie
rozwalamy bandosów ![]()
6 minut temu, tom3kb napisał:
To mnie wkurzało w Op-2, że musiałem być kumplem bandytów. Jeszcze zrobione w tak nieintuicyjny sposób. Uratuj tego łebka po wejściu na lokacje. Normalnie to od razu kulke na wejściu dostawał. Radzę grać w NS 2016 o wiele lepsza solianka i tam jest prawilnie
rozwalamy bandosów
Popieram
Zamiast w OP-2 gramy w NS2016
Znam obie wersje i tak odpowiedziałem dzisiaj:
i racja, OP2 trochę dla masochistów, grałem bardzo długo, jeszcze moje savy wstawiałem..NS 2016 sama przyjemność grania, na OP2 nieraz bluzgałem ..a co do NS 2016 ..chyba tylko na nieliczne wyloty..mod suuuper
No to chyba skuszę się na NS2016, dzięki za pomoc panowie.
A jeszcze pytanie mam, bo znalazłem ten helikopter co Wieprz kazał ale nie wiem co mam wziąć i mu dać. Znalazłem jakieś dokumenty w jednym z ciał ale Wieprz nie chce ich.
bo chodzi ..o ile pamietam o dwie sztuki dokumentów, jak chimery granatami rozwalałes mogłeś zniszczyc jedne z nich, ot cała OP2. Trza sie cofnąć..)))
Ja z Browninga Auto 5 strzelałem, może przeoczyłem, te dokumenty w ciele były czy luzem leżały?
cholera, nie pamietam za bardzo..ale chyba były 1 dokumenty i jakis pojemnik i to nie przy samym smigłowcu, musisz dokładnie teren przeszukac obok
Znalazłem, dzięki wam.