Witam,
Jakiś czas temu pisałem o takim modzie, jak Pripyat Reborn. Jest całkiem przemyślany, dodano mnóstwo zabezpieczeń, by zadania nawet, jak się ostro spieprzą to żeby nie witać swojego pulpitu i tutaj właśnie jest problem.
Czy ktoś ma na tyle duże pojęcie, że mógłby zerknąć, co właściwie się stało ze skryptami Noego? Kiedy tylko włącza się tryb online słychać, jak strzela ze Spasa prosto w swojego psa, a interfejs w trybie Debug z jakiegoś powodu mówi, że Noe traktuje Lassie, jako swojego wroga. W plikach jest niby zapisane combat_ignore_cond = true, ale nie jestem fachowcem.
Druga sprawa to moment, kiedy Noe wskakuje do anomalii… Animacja się zacina i do końca gry Noe wskakuje do anomalii, a mówiąc ściślej prosto na główkę w ziemię (prawdziwy Noe w barce oczywiście sobie stoi).
Takich ciekawostek doszukałem się na pewno jeszcze dwóch, ale podkreślam - nie wpływa to na zadania, psuje tylko jakość rozgrywki. Co to za zabawa, kiedy okoliczni bandyci strzelają do Noego, który cały czas usilnie stara się zamienić w strusia i wali czołem w piach?