Czy na pewno usunąłeś archiwum ._..gamedata\ spawns.db0? _Log błędu wskazuje na błąd z tym właśnie plikiem.
Cytat
Należy zainstalować wersję 1.4007 DC, a następnie usunąć foldery appdata i mods ( jeśli istnieją ) oraz pliki gamedata\spawns.db0 , gamedata\textures.db6 , gamedata\levels\la21_generators2.db0
Tak usunąłem te wszystkie pliki spawnujące, robiłem tak przy każdej instalce ponieważ pół dnia wczoraj spędziłem żeby to rozwiązać i nie udało mi się.
Mam jeszcze pewien pomysł gdy sprawdzę odezwę się.
Zrobiłem jeszcze raz instalkę i nic nie pomogło, log ten sam pliki usunięte wg instrukcji krok po kroku, nie wiem co jest zgrane, proszę o pomoc kolegów stalkerów.
Sorki ale ta odpowiedź jest raczej dziwna? trzy lub cztery różne instalacje tego moda..zawsze według cholernej instrukcji specjalnie ściągałem nawet z różnych miejsc/serwerów a błąd zawsze ten sam..czarny ekran na początku i potem
:Expression : header().graph_guid() == ai().game_graph().header().guid()
Function : CALifeSpawnRegistry::load
File : alife_spawn_registry.cpp
Line : 169
Description : Spawn doesn’t correspond to the graph : REBUILD SPAWN!
ktoś coś podpowie ? i nie pytajcie o kolejność intalacji bo przecież Lost Alpha Developer’s Cut Mod jest w wersji samodzielnej. Oznacza to, że podstawowa wersja gry “Cień Czarnobyla” nie jest wymagana. więc instaluje go a potem naprawdę wszystko wdług instrukcji ..