Znalazłem filmik, bardzo fajnie wygląda, nowe tekstury do soli, w opisie filmu są podane wykorzystane elementy, ktoś znający ruski mógłby przejrzeć i podać dokładny opis. Tutaj linki do tych dodatków:
Nie wrzuciłem. Mówię tylko, że rozpoznałem niektóre tekstury na filmiku. Jak sobie oglądniesz skriny z wykorzystanego Apokalips III (do CoP-a) to zobaczysz tam tekstury z AtmosFear 3 i Absoluty do CoP-a. Niestey goście wykorzystali moje Absoluty (z Apokalipsa) ale się nawet o tym nie zająknęli. Pewnie dlatego, że nawet w opisie Apokalipsa nic o tym nie ma
Trawa nie jest cała moja ale poznaje niektóre rośliny. Podkolorowali je trochę na zielono (jak dla mnie za bardzo) i dodali jakieś kwiatki.
Trawa nie jest cała moja ale poznaje niektóre rośliny. Podkolorowali je trochę na zielono (jak dla mnie za bardzo) i dodali jakieś kwiatki.
I to jest piękne, że autor zawsze pozna swoje dzieło, nawet zdziebko podkolorowane. Ja bym adminom dał znać, bo to jest ewidentnie zrobione z premedytacją, a moim zdaniem istnieją pewne zasady, których nie wolno łamać i już. To tak niewiele przecież - napisać: dziekujemy następującym osobom…i tylko tyle, a może dla nich aż tyle :mad:
Tak czy siak, bardzo mi się podobają te dodatki- jak kupie nowego kompa na pewno przetestuję, chyba że wydasz Cromm Atmosfear do SoC- ale mówiłeś chyba że zrobisz to dopiero po premierze Lost Alpha.
Jakbym miał pisać do wszystkich adminów wszystkich stron gdzie zamieszczają mody, w których użyto moich tekstur to bym pół życia stracił
Nawet nie bardzo wiadomo kogo winić. Może ci od Apokalipsa wyciągnęli te tekstury z jakiegoś innego moda, który też nie miał opisu. Faktem jest, że tekstury roślin są unikalne bo zrobiłem je od zera w 3DS Max a nie przerobiłem waniliowych. Tak więc rozpoznaje kształt gałęzi i liści na pierwszy rzut oka No i od czasu jak je wypuściłem jakiś rok temu ludzie pakują je do każdego nowego moda, który poprawia grafikę. Nawet jak nie jestem wymieniony jako autor to i tak czuję satysfakcję, że ktoś ich używa.
A AtmosFear do SoC będzie jak mówiłem po LA.
Żeby podkradać gałęzie i liście Crommowi- kto by pomyślał
A znacie jeszcze jakieś dodatki graficzne do SoC oprócz Autumn Aurora, Golden Autumn i tych powyżej?