Nowy HUD dla OP 2

Od pewnego czasu miałem na uwadze to iż na rosyjskich forach w tematach OP-2 były dostępne inne niż oryginalny, HUD-y dla tego moda.

Pytałem na forum o możliwość ich dopasowania do naszego OP-2 ale niestety odradzono mi z powodu postaci plików w jakich były te HUD-y czyli gamedata.dbx.

Poprosiłem naszego kolegę @MonoLitycznego o pomoc i próbę zajęcia się tym problemem i próbą przekształcenia tych plików do postaci z której każdy z nas będzie mógł korzystać i zmieniać sobie HUD w OP-2.

@MonoLityczny dokonał cudu i dziś dzięki niemu mamy do wyboru kilka opcji wyglądu HUD-a w OP-2.

Pobieramy archiwum, rozpakowujemy, kopiujemy zawartość gamedaty HUD-a do gamedaty z modem ze zgodą na zamianę plików, i cieszymy się nowym wyglądem HUD-a.

Link do archiwum: https://yadi.sk/d/9RmSDgzImbUU6

Dzięki @MonoLityczny za zgodę na udostępnienie.

7 polubień

Różnorodne, cieszące oko, niektóre surowe, niektóre “zbajerzone” :wink: Bardzo mi się podobają :slightly_smiling_face: Świetna robota Panowie!

1 polubienie

Serafim12 :smiling_face_with_three_hearts:

Brawo! Usunęliście ten hud z polonizacji chyba tak? Bo on kolidował z normalnymi hudami.

EDIT:: Tutaj oczywiście wam szczerze gratuluję a nie się naśmiewam, żeby nie było nieścisłości :wink: