Nie możliwe. Jednak, by szybko się pobierało, trzeba mieć tam swoje konto. Wstawiasz to co chcesz pobrać na to konto i zapierdziela.
Nie mam już na to pomysłu.. trzy cztery minuty super szybko idzie a potem zwalnia do śmiesznych prędkości..
Edit.
W akcie desperacji zrobiłem Speedtest na paru stronach wszędzie prędkość pobierania oscyluje pomiędzy 16 a 17 Mb/s.. coś jest nie tak z tą ruską stroną…
Nie wiem jak jest w dzień. Zawsze pobieram w nocy z powodu netu z limitem.
Czyli zaczekać na nockę i wtedy pobierać? B o nie ukrywam, że 33h nie chce mi się czekać.
Jeżeli chcesz, to wstawię Ci na mojego Yandexa i zobaczysz.
Jakby dało radę, byłbym wdzięczny.
Nie ma problemu, tylko napisz co konkretnie chcesz pobrać.
Tego oto moda, plus fixy i spolszczenie tak abym mógł sobie w niego pograć. Jeśli to oczywiście nie jest problem.
Edit.
Pobieram tą wersje warzącą 7.8 GB jak coś.
Ignachinio - Jesteś posiadaczem konta na Yandeksie? Bo jeśli tak, to masz na nim tylko 10GB miejsca. Jeśli wcześniej już coś pobierałeś i po ściągnięciu na swojego kompa, ściągnięć na Yandeksa nie wsadziłeś do kosza, a jego z kolei nie opróżniłeś, to nic więcej nie pobierzesz.
U mnie, po południu, ten mod ściągał się + - , godzinę. Oczywiście, na zarejestrowanym koncie.
Paczka spakowanego moda ma 7.8 GB.
To wiem, konto posiadam, kosz jest pusty.. a i tak teraz mam 5 dni pobierania i prędkość na poziomie 20 Kb/s
Repack moda - https://yadi.sk/d/GRzJDbLskTvZQ
Zobacz jak będzie szło. Jak ok, to dodam resztę.
Ja ze swojej strony już wrzucam na MEGA by oszczędzić innym takich kłopotów z zassaniem moda.
Dzięki @pacjent. To dobry pomysł🙂
Dodano:
Sorry, pomyłka - To świetny pomysł😁
@Smox nic to nie dało bardzo wolno pobiera.. Jak pobrać z tego MEGA?
Musisz poczekać aż załaduję na MEGA wtedy @smox wrzuci link do pierwszego postu tematu i pobierzesz z pełna prędkością jaką masz neta, bo tak działa MEGA.
To potrwa jeszcze trochę ![]()
Edycja:
Oto link na MEGA: https://mega.nz/#!Ik0UUJoY!s3Vkxw6hxvuC0D-hJzdch9qY24-6PjnRsUfnRmdtbkY
Do opisu moda w Pobieralni - Odrodzony: Duplikaty cz.1 v7.63 - Odmienne Światy dodałem link do pobrania Repacka moda na Mega od @pacjenta1972. Dzięki @pacjent1972.
Witam,mam pytanie ,czy można mieć zainstalowane dwa mody na jednej podstawce,gdzieś czytałem na forum ,że można mieć dwie gamedaty tylko nie wiem jak to można zrobić.
Można, ale ostatnio jest coraz więcej modów zmieniających bin. Trzeba by mieć również dwa biny. W niektórych modach trzeba też usuwać katalog patches, bo wstawiają swojego. Wtedy jego też trzeba mieć drugiego
Ja od dawna sugeruję, aby nie stawiać modów na oryginał podstawki. Ją należy traktować jak świętą krowę.
Moja metoda, to stawianie moda na kopii podstawki. Na partycji lub dysku niesystemowym, robię nowy katalog z nazwą charakterystyczna dla stawianego moda. Najlepiej jakąś skróconą. Do niego kopiuję zawartość katalogu głównego podstawki. Dla CCz zmieniam silnik, na ten do grania bez płyty. Od silnika robię skrót i przenoszę na pulpit. Zmieniam mu nazwę na stosowną dla moda. Następnie w pliku fsgame, zmieniam ścieżkę do zapisów, z tej oryginalnej, na zapisy w katalogu moda. Uruchamiam na razie jeszcze podstawkę, dla sprawdzenia, czy nie ma pomyłki.
Jeśli wystartowała, wychodzę i wstawiam moda, tak jak jest w opisie instalacji.
Tym sposobem, mogę postawić na kopiach podstawki tyle modów, na ile mam miejsca na dysku.
Kiedy kończę grać i mod mi już nie będzie potrzebny, całość przenoszę do kosza. I mam miejsce na następnego. A podstawka dalej dziewicza.
Skorzystaj z porady, a nie pożałujesz, choć na pewno znajdą się malkontenci i będą odradzać.
Dzięki, ale co z plikami w dokumentach publicznych, w których gra,czy mod zapisuje swoje pliki. Napisz dokładnie jak to zrobić.
Piszesz w temacie DUPLIKATY, to na nim dam wyjaśnienie.
Otwórz np. NP++, plik fsgame. ltx w katalogu głównym moda.
Pierwsza linia w nim to: $app_data_root$ = true| false| $fs_root$| userREBORN\
Końcówka linii userREBORN, to wskazówka dla moda, że ma robić zapisy, logi i screeny w kat userreborn, zrobionym w kat głównym moda. Zmiany dokonuje sam mod.
Tę nazwę userREBORN\ możesz w fsgame.ltx zmienić na dowolną, np. ZAPISY i wtedy powstanie kat. ZAPISY.
Tu porównanie lini nr jeden z podstawki i z moda z zapisem w nim, dla Cienia Czarnobyla:
podstawka → $app_data_root$=true|false|C:|Users\Public\Documents\STALKER-SHOC\
mod → $app_data_root$ = true| false| $fs_root$| ZAPISY\
Kolorem niebieskim zaznaczony fragment zamieniony.
Takim sposobem możesz wymóc na modzie, robienie zapisów w katalogu głównym moda, a nie w dokumentach publicznych.
Przed zmianami zawsze zrób kopię pliku oryginalnego.