Oblivion Lost Remake 3.0 (OBT)

Gregor121 - z tego co pamiętam z autopsji to ze złomem w mackach zawsze się wolniej biega niż ze scyzorykiem.

Takie tam wspominki z wojska Gregor121.

37 minut temu, Gregor121 napisał(a):

Czy u Was tez jest tak ze biegajac z nozem jest o wiele szybciej niz z karabinem czy pistoletem? W 2.5 wersji bieganie bylo o wiele lepsze niz w 3.0

7 minut temu, vidkunsen napisał(a):

Gregor121 - z tego co pamiętam z autopsji to ze złomem w mackach zawsze się wolniej biega niż ze scyzorykiem.

Takie tam wspominki z wojska Gregor121.

Z tego co widzę to się nie da w ogóle biegać z wyciągniętą bronią inną niż nóż. (chodzi mi o sprint)

Godzinę temu, marko6996 napisał(a):

Z tego co widzę to się nie da w ogóle biegać z wyciągniętą bronią inną niż nóż. (chodzi mi o sprint)

O to właśnie mi chodziło tez tak mam.

36 minut temu, Gregor121 napisał(a):

O to właśnie mi chodziło tez tak mam.

Bardziej mnie martwi brak możliwość szybkiego zapisywania/wczytywania i optymalizacja jest nie najlepsza, ściny gdy się w ogniska patrzę na przykład. Ale to drugie jest bardziej logiczniejsze przecież bo to open beta jest a widziałem na tym Ap-Pro że już tam ludzie postowali jakieś swoje edycje gamedaty np. żeby postać była szybsza itp.

Ciszej idziesz (wolniej), dalej zajdziesz.

Kosciej czeka na zające, omija wilki i niedźwiedzie.

I kolejny patch 3.0.8, pierwszy post.

2 polubienia

Kolejna kumulatywna nakładka ( Патч OLR30-patch 3.0.8 Патч кумулятивный, и не требует установки предыдущих. )

19 godzin temu, marko6996 napisał(a):

Bardziej mnie martwi brak możliwość szybkiego zapisywania/wczytywania i optymalizacja jest nie najlepsza, ściny gdy się w ogniska patrzę na przykład. Ale to drugie jest bardziej logiczniejsze przecież bo to open beta jest a widziałem na tym Ap-Pro że już tam ludzie postowali jakieś swoje edycje gamedaty np. żeby postać była szybsza itp.

Oglądam jak koleś gra i zapisuje także ??? No i tam też nic nie ścina . Sam nie gram żeby nie było czekam na full wersje aby się nie wkurzać masz łap jestem na tym odcinku

3 godziny temu, Piotruś napisał(a):

Oglądam jak koleś gra i zapisuje także ??? No i tam też nic nie ścina . Sam nie gram żeby nie było czekam na full wersje aby się nie wkurzać masz łap jestem na tym odcinku

https://www.youtube.com/watch?v=YbIdmvYACgg

Sam czekam na polską wersje, i tak jak pisałem na tamtej stronie już ludzie postowali jakieś edycje plików, żeby postać była szybsza czy cos tam. Mi się wersja moda 2.5 strasznie cieła jednak w odpowiednich momentach (np. gdy patrzyłeś w stronę kompleksu na północnej stronie Jantaru), co według mnie jest winą zarówno mojego sprzętu jak i moda.

Przejście + laboratorium + katakumby ze swałki na Agroprom:

1 polubienie

@vidkunsen o kurde takich krypt jak na drugim obrazku to się nie spodziewałem. Było takie coś w v2.5? Bo nie pamiętam.

mod jest po angielsku?

@Szeregowy_Killer nie, niby ktoś robił zangielszczenie (z użyciem AI). Ale nawet nie sprawdzałem.

Z kazdym krokiem odkrywam, że 2.5 to jakby demo do wersji 3.0.

Jest tak na 90% innaczej niz poprzednich wersjach.

5 minut temu, vidkunsen napisał(a):

Jest tak na 90% innaczej niz poprzednich wersjach.

I jak w memach “I bardzo k dobrze.”

1 polubienie

nalokacji bar w barze jest wejście do nastepnych katakumb - mozna dostac się na wojenne składy.

p.s. ogólnie stabilnie, gdzie nie wejdziesz na powierzchnie - na lokacje - to pod nia kolejne wielkie podziemia.

2 polubienia

34 minuty temu, vidkunsen napisał(a):

nalokacji bar w barze jest wejście do nastepnych katakumb - mozna dostac się na wojenne składy.

p.s. ogólnie stabilnie, gdzie nie wejdziesz na powierzchnie - na lokacje - to pod nia kolejne wielkie podziemia.

Ciekawi ile z tego moda będzie z dokumentów, a ile sami twórcy dodadzą.

1 polubienie

Jest to mod z bardzo dużym aspektem rozszerzenia poprzednich wątków, lokacji, przygód.

Pobrac, zainstalowac, pograc i ocenic, ocenic samemu bez oglądania sie na opinie innych graczy.

Nakładka nr 9:

https://drive.google.com/file/d/1GEcIFSeAJBelbplT_48SQ9CQSqh2itG7/view

https://disk.yandex.ru/d/-l9nW0HpqLOUPg

2 polubienia

W dniu 27.01.2024 o 12:26, tom3kb napisał(a):

@vidkunsen o kurde takich krypt jak na drugim obrazku to się nie spodziewałem. Było takie coś w v2.5? Bo nie pamiętam.

Nie było. Twórca moda poszedł drogą pierwotnych założeń, tzn na początku twórcy gry chcieli połączyć wszystkie labolatoria w zonie siatką podziemnych korytarzy, ale zrezygnowali z tego pomysłu. Jak widać twórca zdecydował się to przywrócić.

Fajnie jakby a tych podziemiach byli jacyś npc, którzy zaoferują ciekawe dialogii i misje, bo jeśli to będą zwykłe pustki to słabo

Sin member - są NPC w podziemiach tak samo jak mutanty, poltergeisty, anomalie i moje ulubione - kodowane drzwi. :slightly_smiling_face:

Praktycznie jeśli ze Składów możesz zawedrowac na bar lub inną lokację to są one wszystkie połączone.

Przydala by sie opcja w modzie zdobycia mapy wszystkich podziemii.

1 polubienie