W dniu 27.01.2024 o 13:20, Szeregowy Killer napisał(a):
mod jest po angielsku?
W poprzednim wątku wrzuciłem link do zangielszczenia zrobionego przez kogoś z pomocą AI.
https://drive.google.com/file/d/1UZKDnNxojkUU1iKWEdXXI_SSoe9-dimo/view
czy dostosowane do nowszych wersji z kolejnymi poprawkami - nie wiem
4 polubienia
Godzinę temu, vidkunsen napisał(a):
Poprawka nr 11:
https://drive.google.com/file/d/1awtKU9hMfMzt4f7zKs9G3uRXqeofDatW/view
https://disk.yandex.ru/d/7cULZv9Obbkdiw
Pijawki po przejściach:

Jeżeli pijawki miały tak oryginalnie wyglądać to dobrze że je zmienili bo to wygląda na połączenie mrówkojada ,tych kosmitów z half-lifa (Vortigaunt) i tych z gwiezdnych wojen (Toydarian).
3 polubienia
Zacząłem grać na tym angielskim tłumaczeniu Ai po najnowszym patchu 3.0.11 na razie nie było wylotu jeszcze( (jestem przy momencie gdy musimy się udać na posterunek ‘‘pożyczyć’’ walizkę ) , jednak trzeba się trochę domyślać o co może chodzić NPCtom. Jednak sam mod wymaga jeszcze poprawek naturalnie i może możliwości wywalenia niektórych utrudnień.
1 polubienie
Marko6996 - jesli w oryginale bedzie tekst na przykład: idi na hu. to po angielsku pewnie będzie tłumaczone: go away, I don’t like you. 
1 polubienie
Cięzko było, dalem radę.
3 zakończenia - czarny obelisk, wybór i “Srogi vel Straszny”.
Spoiler

3 polubienia
50 minut temu, vidkunsen napisał(a):
Cięzko było, dalem radę.
3 zakończenia - czarny obelisk, wybór i “Srogi vel Straszny”.
Pokaż ukrytą zawartość

Jak oceniasz względem 2.5 ? Co bo można poprawić, dodać, co zmienić, albo można na przykład wywalić ?
@vidkunsen szybko ci poszło.
Marko6996 - Ciemna Dolina - za mroczno, Laboratorium mozna szybko ogarnąć, brak horroru z poprzednich części, poziomów itd. .
Generatory - tu mi zeszło najdłużej, Prypec - zaczynasz przy stadionie i idziesz odwrotnie niz w podstawce, szkoła też znana z innych modów.
bardzo duży poziom trudności, wyloty częste - ale to OBT - Radar też znany z innych modów.
7.0
p.s. sporo czasu straciłem na powtórki i szukanie innych dróg, obejść, mutanty wściekłe, żarcie, amunicja, zarażenie przez prawie każdy kontakt z mutantami - zalecana eliminacja na odległość.
Mod czasochłonny, polecam.
p.s. 2 grałem na gołej wersji, nie dodałem żadnej z 11 poprawek.
1 polubienie
Godzinę temu, vidkunsen napisał(a):
Marko6996 - Ciemna Dolina - za mroczno, Laboratorium mozna szybko ogarnąć, brak horroru z poprzednich części, poziomów itd. .
Generatory - tu mi zeszło najdłużej, Prypec - zaczynasz przy stadionie i idziesz odwrotnie niz w podstawce, szkoła też znana z innych modów.
bardzo duży poziom trudności, wyloty częste - ale to OBT - Radar też znany z innych modów.
7.0
p.s. sporo czasu straciłem na powtórki i szukanie innych dróg, obejść, mutanty wściekłe, żarcie, amunicja, zarażenie przez prawie każdy kontakt z mutantami - zalecana eliminacja na odległość.
Mod czasochłonny, polecam.
p.s. 2 grałem na gołej wersji, nie dodałem żadnej z 11 poprawek.
Z tego co piszą to te poprawki mogłeś dodać bo nie wymagają ponownego rozpoczynania gry, balansują też jakoś rozgrywkę z tego co czytałem i pewnie wylotów byłoby mniej.
Sam poczekam na więcej tych poprawek, bo może bardziej rozgrywkę zbalansują bo jak potrafię grać w większość modów to ta ‘‘hardcorowość’’ jak jest tu jakoś bardzo mi nie pasuje. Też może ulepszą to tłumaczenie Ai angielskie bo w miarę daję radę ale wymaga mnóstwa poprawek.
1 polubienie
Po poprawkach wywalało mi przy starcie moda więc z nich zrezygnowałem.
Zaczekam na pełną wersję i wtedy spróbuję jeszcze raz.
1 polubienie
47 minut temu, vidkunsen napisał(a):
Po poprawkach wywalało mi przy starcie moda więc z nich zrezygnowałem.
Zaczekam na pełną wersję i wtedy spróbuję jeszcze raz.
A to ciekawe bo ja je dodawałem stopniowo jak wychodziły, a po ostatniej dodałem nawet tą wersję angielską i na razie nie było żadnych problemów. No ale jeszcze nawet z kordony nie wyszedłem 
1 polubienie
Patch kumulatywny 3.0.12 dodany do pierwszego postu.
1 polubienie
Ten patch 3.0.12 na google pokazuje że jest odmawa dostępu i trzeba się prosić o pozwolenie.
Marko6996 - to pobierz z yandeksa.
Patch kumulatywny 3.0.13 dodany do pierwszego postu. Zmiany głównie “ułatwiające” rozgrywkę.
1 polubienie
Patch 3.0.14 kumulatywny dodany do pierwszego postu.
1 polubienie