Oceny / nauka

Który semestr oblałeś? Myślę, że możesz jeszcze poprawić / zaliczyć.

A ja chyba oblalem semestr i nie zdam.

w tej chwili mam pięć dwójek

A ja pięć jedynek. Nie martwię się o to, bo poprawię je.

Mi tam najlepiej idzie w Historii,Wiedzy o społeczeństwie,Angielski,Niemiecki.Ale za to matematyka to umnie porażka,w tej chwili mam pięć dwójek.
Historia na I semestr-5
WOS-5
Angielski-4
Niemiecki-4
Matematyka-3(a na drugi chyba będzie 2)

-4 z Polaka za odpowiedź z Balladyny, którą czytałem 4 lata temu.

A dzisiaj dostałem kolejne 5-, tym razem za napisanie recenzji. Mieliśmy test z lektury, ale się nie nauczyłem, więc będzie pewnie 2.

5- za kartkówkę z WoSu.
5- za kartkówkę z angielskiego.
Pisałem jeszcze sprawdzian z fizyki, ale na więcej niż 2 bym nie liczył :-o

A ja mam sprawdzian z matmy jutro i od razu z historii, więc mam jutro beznadziejny dzień. Ale dostałem 4 z angola i trochę się syt. podreperowała.

Dzisiaj 5 za CV z WoSu i 1 za sprawdzian z matematyki.

A ja dostalem 2+ z chemii jestem baaardzo zadowolony. U nas ciezko 2 dostac.

Też zrobię uaktualnienie. Niestety u mnie przed feriami mnie zjechali nauczyciele:
pol 1 za dyktando zimowe i były tam nazwiska skoczków niemieckich i austriackich. Kompletnie masakra.
ang- 1 za kartkówkę niezapowiedzianą z lekcji , na której nie byłem
5 z geografii z ćwiczenia
rela 1 za pracę domową . Zgłaszałem nieprzygotowanie , ale ksiądz nie wstawił bo się wkurzył , bo prawie cała klasa nie miała.
Jak widać u mnie tak pro nie jest, ale teraz mam ferie i się relaksuje i się trochę uczę , bo konkurs mam z Obrony Cywilnej. Nawet fajny, bo będziemy zakładać maski pgazowe mp5 , kombinezony, masaż serca sztuczny i inne bajery.

My mamy co drugą/trzecią lekcję kartkówkę, a ze sprawdzianów wystawiane są 3 oddzielne oceny - z gramatyki, z czytania i ze słuchania. A na lekcji robimy w ch*j ćwiczeń i dyscyplina jest.

Z angielskiego nie mamy takiego czegoś co lekcjię i jak coś tłumaczymy to nie zawsze pani wstawia ocenę za to.

Angielski - piątka za tłumaczenie tekstu

Gdybyśmy mieli takie coś na lekcjach, to chyba byłbym jednym z najlepszych w klasie.

A i biorę udział w konkursie między wojewódzkim z WOS’u.

Też bym chętnie wziął udział w takim konkursie, bo WoS to łatwy i przyjemny jak dla mnie przedmiot, tylko jeszcze nie poinformowali nas o tym…

Tydzień temu dostałem 5+ za wykonanie ornamentu i niestety 1 za kartkówkę z matematyki (takie oceny z matematyki wcale nie oznaczają, że mam problemy z innymi przedmiotami).

Sorry za późny wpis.
Piątek:
Matma - dwie piątki, jedna za zadanie domowe a druga za aktywność.
Polski - czwórka za prace na lekcji
Angielski - piątka za tłumaczenie tekstu
Sztuka - piątka za prace na lekcji
To był mój Pr0 Day :stuck_out_tongue:
PS. A i biorę udział w konkursie między wojewódzkim z WOS’u.

A ja jestem w 2 LO i egzaminu z ang nie musiałem pisać z czego się bardzo cieszę.
A to mniej więcej moję ocenki : fiz 5 (na maxa naciągana), matma 5, biol 4 +, chemia 4,
WOS 4, hist 5, niem 5, ang 3, PO 4 +, PP 5, rela 5.
A ja jeszcze się pochwalę , bo w konkursie grupowym z obrony cywilnej przedostałem się do etapu wojewódzkiego. Teraz własnie będę się uczył trochę na feriach, żeby jakiś przyzwoity wynik był.

Ja angielski pisalem rok temu [teraz juz LO] i mialem 49. :stuck_out_tongue:

Ja to lepiej nic pisać nie będę bo u mnie z nauką to kiepsko (ale staram się) :face_with_tongue: Niestety mam taką klasę a nie inną a na indywidualne nie mam szans się dostać. :face_with_tongue:
Z testu angielskiego miałem 32 pkt :face_with_tongue:

A ja mam już oceny wystawione z przedmiotów i niestety dzisiaj wywiadówka , ale nie jest źle , bo tylko jedna trója. Za tydzień ferie, ale chyba jeszcze załapię się na spr z matmy.

Testy gimnazjalne próbne:
Pkt:
-J.polski: 33
-Mat/przyrod: 30
-J.ang: 39