Odznaki

wejdź sobie do tego działu, mody spolszczone

i masz wszystko rozpisane, kto z kim i w ogóle  zrobił kawał dobrej roboty z tym podsumowaniem

1 polubienie

ma rację. Najlepiej skorzystać z katalogu modów i sprawdzić, a poza tym przy każdej wstawce moda dodajemy autora spolszczenia. 

Dzięki . To kawał dobrej roboty ze strony . Jak widać, w Stalker Team, mamy sporo ludzi kutych na cztery łapy.

A jest możliwość, aby te odznaki zmieniły lokalizację z profilu do awataru? W nim jest miejsce po dawnych śrubach. Sam chętnie moje odznaki bym zobaczył właśnie w nim. Bo teraz, to są tak naprawdę, na wpół ukryte. Ilu z forumowiczów zagląda do profili?

TERAZ po 5 latach te odznaki to już nie są TE odznaki :saluting_face: . I jakby nie patrzeć nie działają.

Kto odpowie na pytanie z jakiego powodu odznaki nie są aktualizowane ?? Gdzieś wpadło mi w oko, że to powinno się dziać niejako z automatu… tak podobno działa Discourse.

Super odkop :smiley: pewnie dlatego, że nikt tego nie aktualizuje i w sumie nikogo to za bardzo nie interesuje. Kiedyś to faktycznie wszystko hulało teraz jest stagnacja. Mam nadzieje, że pomogłem.

Drugie zdanie jest niezrozumiałe ? :smiling_face_with_sunglasses: Czytałem kiedy jeszcze można tam był wejść forum etc. Discourse. To powinno się dziać z automatu…chyba , że ktoś to zablokował. Takich osób jest niewiele.