Ogólne pytania dotyczące rozgrywki

No ja też za pierwszym razem chwilę szukałem, ale w końcu usiadłem i jeszcze raz przeczytałem notatki a potem zacząłem liczyć samochody i doszedłem, że tamten ostatni musi być tym właśnie czego szukam.
A takie pytanie, czy ktoś próbował wejść do tego legowiska drugi raz po pierwszej wycieczce, ale przed zagazowaniem? Ja próbowałem po zagazowaniu, ale bez artefaktów chemicznych nie mogłem tam podejść i w końcu się poddałem.

To o mnie chodziło powiedzmy to szczerze hehe. Znacie przysłowie najciemniej pod latarnią to właśnie w tym momencie było najprawdziwsza prawda hehe

Ona jest skierowana do ogółu i do nikogo konkretnego :wink:
Co do pijawek na do widzenia, to ja korzystając z wewnętrznego przeczucia po podpięciu baniaka odbiegłem na kilkadziesiąt metrów i z bezpiecznej odległości oglądałem jak się pijawki rozbiegają.

Mało spostrzegawczy jesteście :wink:

Chyba nie do mnie te słowa kierujesz…ja nie miałem problemu z ich znalezieniem,więc raczej ta uwaga nie mnie dotyczy mam nadzieję…

Myślałem, że jak ten jeep jest daleko to nie należy do konwoju, ale się myliłem już znalazłem wielkie dzięki.

Ten ostatni jeep stoi nie razem z konwojem tylko na początku mostu - w polu anomalii, trochę pooglądaj naokoło co i jak to go zobaczysz :smiley: Mało spostrzegawczy jesteście :wink:

Jest jeep stojący na skraju barierki,w nim szukaj…

No właśnie nie mogę znaleźć tego w pojazdach z opisu wynika, że powinien być w ostatnim jeepie, a nie ma inne pojazdy jakoś nie maja opcji w której można znaleźć ten klucz.

A tak btw to zaraz zwariuje znalazłem klucz b i notatkę według niej klucz a powinien być w jeepie ostatnim przeszukałem go i nic na dole tez bylem i nic, gdzie on jest.?

Obydwa są na moście…jeden na głównym przęśle w pojazdach stojących w konwoju,konkretnie w jeepie,drugi jest na dole w ruinach mostu w spalonym wraku.

Na Chimerę to tylko granaty szkoda amunicji, raz ja spotkałem na dziedzińcu szpitala rzucałem w nią granatami i po balu. Burer ma tylko w nosie granaty bo potrafi je od siebie odsunąć tak że lewitują pod sam sufit jeżeli stoimy akurat w budynku ale jak stoi odwrócony plecami to szybko dwa granaty rzucamy i jest luz Burera mamy z głowy

W beret celuj w beret :shock: Ja tak miałem z tym tupiącym mutkiem strzel;alem strzelałem i nic w końcu 3 magazynki ze snajperki go położyły dziada.
A tak btw to zaraz zwariuje znalazłem klucz b i notatkę według niej klucz a powinien być w jeepie ostatnim przeszukałem go i nic na dole tez bylem i nic, gdzie on jest.?

Ja raz do jednej waliłem z Eliminatora…12 pocisków i nic…fakt stałem na podwyższeniu…przyjęła drugą 12 i jakby się nic nie stało pożeglowała majestatycznym krokiem w swoją stronę…ignorując mój ostrzał zupełnie…a nie sorka-2 razy wstrząsnęła łbem,pewnie jej łupież lub żel starłem podmuchem pocisku :grin:.

Ha ja miałem lepszy patent to, że spotkałem 1 w szczerym polu to pikuś 3 granaty w jej obrębie i po balu. Ale idę sobie raz w budynku chyba w Jupiterze, a tu na dole schodów kto, a jak chimera 12 pocisków do shot guna przyjęła na garba i od razu jej lepiej hehe.

A jak będziesz gazował pijawki to uważaj bo 2 Cię zaatakują,nawet jak minie czas ukończenia zadania…wszystkie się zagazują,ale 2 sobie o Tobie przypomną :grin:…Mnie natomiast zaciekawiła jedna rzecz,generalnie zabija się 2 chimery jako questy i myślałem,że już z nimi spokój,ale …hehe…natykam się na nie non-stop…latają bydlaki zarówno po Zatonie(kiedyś jedną wypatrzyłem po 2 w nocy) jak i w Jupiterze-w tym to szczególnie…raz stałem sobie z boku obok wieży chłodniczej i patrzyłem jak ten stwór z piekła rodem wykończył w 30 sekund czterech zuchów z Powinności+dołożył do tego 2 snorki, bydlę często lata koło podstacji i na bagnach za nią położonych,inne natomiast widziałem jak zasuwało do kompleksu przeciwlotniczego.W sumie nie licząc tych zabitych to co najmniej 2 jeszcze latają po Jupiterze i możliwe że jedna po Zatonie(na jedną zabitą natknąłem się też w Jupiterze,ale to nie ta zabita przeze mnie w kompleksie wentylacyjnym).

AAaa tu miałem błąd bo ja poszedłem góra nad anomaliami tymi rurami podążałem hihi. A zapamiętałem 1 kryjówkę i gram jakieś 10 minut i mam już Wintara hehe (bo gram 2 raz).

No i zdradziłeś się :stuck_out_tongue: A ja specjalnie nie mówiłem gdzie ma szukać bo to fajna zabawa zaglądać do włazów w BTR-ach i skakanie między anomaliami. Ale no cóż, stało się :grin:

LordDino w jednym miejscu most jest zniszczony. Musisz zeskoczyć na dół i przeszukać sejf w samochodzie leżącym kawałek dalej.

Tak klucze-karty są w tym konwoju, jak mówiłem dokładnie sprawdź każdy pojazd w okolicy.

A u mnie pijawy najechały i zniszczyły Skadowsk, a Wano poszedł do Mag Wojsk i dostał pod siebie oddział Wolności.
Na tym moście byla ciężarówka ze sprzętem i tylko mówiło, że potrzeba 2 kluczy ale nie moglem ich znaleźć one są w tym konwoju??

Musisz poszukać ich w pojazdach na zawalonym moście na pd-wsch części mapy, nie będę zdradzał gdzie są te klucze - w którym pojeździe, ale jak poczytasz znalezione notatki to znajdziesz je :grin: Tylko rozglądaj się dokładnie dookoła, potem już reszta sama się potoczy. I takie małe info - jak zagazujecie ten obiekt, to nie wrócicie już tam, bo skażenie będzie za duże i szybko zginiecie nawet na dobry sprzęcie.
Co do zakończenia to właśnie zauważyłem, że zależnie co zrobimy to inaczej się potoczy historia na końcu - przykładowo u mnie Wano zginął i na końcu było powiedziane, że będzie wspominany dobrze, ale i tak wszyscy uważają, że przynosił pecha wyprawie :slightly_smiling_face: Za to Skadowsk stał się konkurencją dla 100 radów :grin: