To ja zrobiłem tego q trochę inaczej. Nie znalazłem go ale ubiłem snorki i na zakończenie powiedziało mi jego historie. Tak swoja drogą zakończenie było bardzo ciekawe chyba najlepsze ze wszystkich wcześniejszych i wygląda na to, że nasze decyzje wpływają na to jakie ono jest.
A wie ktoś jak zagazować pijawki w 1 lokacji?? Doszedłem do momentu, że trzeba 2 klucze i dalej nie poszło ani trochę.
Tylko Kardan ma taką możliwość ulepszania egzo, jak dostanie wszystkie 3 komplety narzędzi a Ty otrzymasz specjalność technik systemów obronnych czy jakoś tak.
Co do Zulusa, to ja go spotkałem w bodajże szkole podstawowej? - Taki budynek w kształcie litery H, tam jets i broni się przed snorkami, jak go uratujemy to może pójść z nami do bazy i potem odda nam swój KMa w zakończeniu będzie miał ciekawą historię.
Ulepsza mechanik w pierwszej lokacji dokladnie na statku.
A kto ulepsza bieganie w Egzo na pewno nie Azot czyżby Kardan?
A i jeszcze w Prypeci wszedłem do lokacji zwanej szpital i zrobił m się autosave odnalezienie Zulusa o pomyślałem milo poszukam gościa ale go tam nie ma wie ktoś gdzie się menda szwenda??
Jeśli mówimy o stacji benzynowej w Zatonie bo dalej nie dotarłem to na dach owej stacji wskoczysz z małego budynku,a na niego z kolei dostaniesz się skacząc z tego baniaka na płot i naprzód…na dachu na jednym filarze jest schowany kombinezon,można zabrać i przehandlować.
Granie w CoP na poziomie Mistrz mogę nazwać FUBAR. Cholera nawet nibypsy i takie tam to duże wyzwanie na początku. Ale mam na nie sposób- wciskam X i heeeja ![]()
W podziemiach nie ma sprawdzałem one nawet nie sięgają do tego momentu.
Nie wiem nic więcej bo jak mówiłem jeszcze tam nie dotarłem, więc nie wiem w praktyce jak to wygląda. To jedyna możliwość to albo jest to na dachu stacji - tym rozwalonym lub w podziemiach.
Przeszukałem dach tego małego budynku i pusto, a na dach dla całej stacji nie idzie się dostać.
Ona jest na dachu, trzeba wejść po płocie lub pogimnastykować się - nie sprawdzałem tego w praktyce, ale taka instrukcję dostałem na innym forum.
A panowie wie ktoś jak się dobrać do skrytki którą dostajemy od brodacza za Kompas?? Jest on umiejscowiona na stacji benzynowej tej co kolo niej dziura duża jest.
Ja dziś przeszedłem CoP n Stalkerze. Wydaje mi się, że mogę się zmierzyć z Mistrzem.
Co do granatów, rzadko używałem. Wolałem celnie walić headshoty, albo z granatnika przy@!!@ :love:
Wciśnięcie x bardzo dobrze działa uciekasz wtedy gdzie pieprz rośnie, poza tym czasem można zginać to teoretycznie nie boli.
A co robisz jak ci rzucają parę granatów na raz?? i one są niezwykle celne aż za celne. Gracz nie jest wstanie rzucić daleko granatu i tak go po celować żeby wpadł pod nogi Stalker pod tym względem jest trochę przegięty, dobrze że chociaż od Clear Sky widać kiedy przeciwnik rzuca granat(żółty symbol) i jest szansa w miarę szybko się ulotnić.
Moim zdaniem obeszło by się bez tego żółtego symbolu wystarczy że dodali by możliwość odrzucenia granatów, chyba każdy przez te parę sekund przed wybuchem granatu jest wstanie go odrzucić.
Ja od 2 grania Stalkera poniżej weterana nie schodzę. W poprzednich zawsze mistrz był bo nie ma mocnych na mnie może na początku tylko dawali rade.
Ja zamiast artefakty sprzedawać to je sobie kolekcjonuje, chyba że mi się dublują to je wtedy sprzedaje
nie muszę z nimi łazić zawsze część mam przy sobie część zostawiam w kufrze. Na jakim poziomie trudności gracie?? czy cała gre np przechodzicie na poziomie Stalker czy zdarza wam się zmieniać poziom trudności gry
Mechaników jest 4. 2 - Na Skadovsku i Azot wykonują modyfikację - 90%, Mechanik u naukowców, wykonuje tylko modyfikacje kombinezonów niektórych, mechanik w Prypeci nie robi modyfikacji, za to za darmo naprawia.
Co do cen, to najbardziej opłaca się sprzedawać graty Sowie a artefakty Brodaczowi.
A ilu jest mechaników i czy jest różnica co kto ulepsza (specjalności)??
Czy jest różnica w sprzedaży pewnych rzeczy np artów rożnym osobom?? Nie liczę momentu, że ktoś nas lubi.
90kg z tego co pamietam ale zawsze mozna edytowac.
Jest możliwość ulepszenia egzo pod kątem wagi niesionych rzeczy, albo jest to na obniżenie wagi egzo, i tak wychodzi na to samo.